Mikrofonhållare

Mikrofonhållare kan både monteras på stativ eller ovanpå kameran och ger dig fler möjligheter och större flexibilitet i ditt arbete. Vi har mikrofonhållare från Røde, Rycote, Sennheiser med flera. Se vårt sortiment av mikrofonhållare här och köp direkt online, eller besök oss i butik och få hjälp av vår kunniga personal.

52 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofontillbehör
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.