Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m

Lastolite Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m

Artikelnummer: 308372
  • R: 147
  • G: 188
  • B: 134
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
Fondkit 3 meter LA-1108
3 038 SEK
Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
Enkelkrok 059 WM / Par
2 378 SEK
Chroma key är namnet på en metod med vars hjälp det går att dölja och/eller skenbart göra objekt osynliga/genomskinliga i film- och TV-produktioner. Chroma betyder färg på filmspråket och key betyder nyckel.

Bluescreen
Bluescreen är en filmteknik som går ut på att man filmar två klipp, varav ett filmas framför en blå skärm (därav namnet) och sedan klipps det blåa bort och ersätts med det andra filmklippet. På senare tid mest använt i Science Fiction, såsom Star Wars och Star Trek. Ett annat användningsområde är meteorologi, när vädret visas på TV.

Greenscreen
Greenscreen är en variant med en grön skärm i stället för en blå, som används när blått material finns med framför skärmen. Annars skulle detta också försvinna när man tog bort den blå färgen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.