Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m

Manfrotto Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m

Artikelnummer: 308372
  • R: 147
  • G: 188
  • B: 134
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
2 378 SEK
Bakgrund Chromakey grön 9073, 2,72 x 11m
Bakgrundskit BS04
Enkelkrok 059 WM / Par
2 378 SEK
Chroma key är namnet på en metod med vars hjälp det går att dölja och/eller skenbart göra objekt osynliga/genomskinliga i film- och TV-produktioner.

Bluescreen
Bluescreen är en filmteknik som går ut på att man filmar två klipp, varav ett filmas framför en blå skärm (därav namnet) och sedan klipps det blåa bort och ersätts med det andra filmklippet. På senare tid mest använt i Science Fiction, såsom Star Wars och Star Trek. Ett annat användningsområde är meteorologi, när vädret visas på TV.

Greenscreen
Greenscreen är en variant med en grön skärm i stället för en blå, som används när blått material finns med framför skärmen. Annars skulle detta också försvinna när man tog bort den blå färgen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.