Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Artikelnummer: 1055266

Apple iPad Pro Digital Art Kit

iPad Pro Digital Art Kit

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Komplett paket för den digitala artisten
  • iPad Pro 11" med 256GB och Apple Pencil
  • Tåligt skal med 360° vridbar platta
13 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Paket för digitala artister med iPad Pro 11". Mångsidig surfplatta med kraften av en riktigt vass dator. Apple Pencil ger dig en unik och följsam känsla för att skapa digital konst. Att rita digitalt blir en ren fröjd. Pennan reagerar naturligt på tryck och vinkel. Med rejält skal från Targus kan du på ett säkert sätt ta med plattan även på språng och med powerbank på 10000 mAh kan du ladda batteriet vart du än befinner dig. Med det medföljande stället får du en ergonomisk vinkel på surfplattan. Stället är vikbart och kan lätt tas med överallt.

Fördelar

  • Komplett paket för den digitala artisten
  • iPad Pro 11" med kraftfulla M1-chippet och 256GB lagring
  • Apple Pencil gen 2 för en naturlig och följsam upplevelse
  • Vridbart fodral för både horisontellt och porträttläge
  • Powerbank så du kan ladda batteriet överallt
  • Vikbart ställ för en ergonomisk arbetsposition

iPad Pro 11" med M1

iPad Pro med Apple M1-chip ger dig en kraftfull portabel enhet som är byggd för att klara av tyngre grafik och höga bildhastigheter. Det strömsnåla chipet ger dig dessutom batteritid som räcker hela dagen. Med en 11” Retina XDR-skärm med IPS-teknik, stort färgomfång (P3) och låg reflektion får du en klar bild och naturtrogna färger. iPad Pro är också försedd med ett kamerasystem som gör livesändningar och videosamtal till en glädje.

Apple Pencil gen 2

Apple Pencil (andra generationen) har perfekt precision och extremt kort fördröjning. Den är ett klockrent verktyg för dig som vill skissa, skapa digitalt, anteckna och mycket mer. Den reagerar följsamt på tryck och vinkel.

Targus VersaVu Case

Vridbart fodral till din iPad Air och Pro 11" som med heltäckande design och förstärkta hörn skyddar din surfplatta mot tapp, stötar och repor. Fästet för iPaden har precisionsutskärning för portar, knappar och kameror samt är placerad på en 360° vridbar platta för landskap och porträttläge. Det har en halksäker insida som håller surfplattan på plats och en konstruktion som ger dig möjlighet att vinkla fodralet till exempelvis en bekväm skrivposition.

Jupio PowerVault III Wireless PD

Jupio PowerVault III Wireless PD är toppmodellen i Jupios PowerVault III-serie. Powerbanken har högkvalitativa litiumpolymerbattericeller med en kapacitet på 10 000 mAh. Det är möjligt att ladda dina USB-enheter med USB-typ A-utgång eller USB-typ C-utgång. Dessutom ladda din smartphone trådlöst om din smartphone är lämplig för Qi-laddning.

SP TECH vikbart ställ

Ergonomisk arbetsposition var du än befinner dig. Detta vikbara SP TECH ställ gör att du enkelt kan sätta upp en ergonomisk arbetsstation överallt. Oavsett om det är på skrivbordet, på caféet eller på köksbordet så är det bara att fälla ut stället och placera din bärbara dator eller surfplatta i en bekväm position framför dig. Stället har gummibeklädda utfällbara stopp i slutet av varje ben som gör att datorn inte glider ner – i två storlekar för att passa din enhet. Dessutom kan du på de bakre benen justera lutningen på stället i två olika lägen.

Levereras med

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.