Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi, Space Grey (2021)
Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi, Space Grey (2021)
Artikelnummer: 1052874

Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi, Space Grey (2021)

Kraftfull. Lätt att använda. Allsidig.

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 10,2” Retina-skärm med True Tone
 • 12MP frontkamera med funktionen ”Centrerat”
 • 64GB SSD
4 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
iPad 10,2” (2021) är uppdaterad med A13 Bionic-chip och en frontkamera med ultravidvinkel samt funktionen ”Centrerat”. Den är utvecklad för dig som vill ha en prisvärd och kraftfull iPad som är lätt att använda och fungerar till det mesta i din vardag.

Fördelar

 • 10,2” detaljrik och färgstark Retina-skärm
 • iPadOS 15 för en mer kraftfull och produktiv iPad
 • A13 Bionic-chip vilket ger dig möjlighet att redigera film
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • 12MP-kamera fram och 8MP-kamera fram
 • Touch ID för ökad säkerhet
 • Tunn och tålig med hölje tillverkat i 100% återvunnet aluminium
 • Kan användas tillsammans med Smart Keyboard och Apple Pencil (tillval)

Kraft för nästan allt

A13 Bionic-chippet gör allt från meddelanden till att surfa på webben snabbare. Du kan enkelt använda flera appar samtidigt och med upp till 20 procent snabbare grafikprocessor får du en hög grafikprestanda till video och spel. iPad 10,2” (2021) har dessutom en batteritid som räcker hela dagen och gör den redo för alla dina planer.

Visa upp dina idéer

iPad 10,2” (2021) har en detaljrik och färgstark Retina-skärm på 10,2 tum. Den är perfekt att kolla på film, jobba med ett projekt eller teckna ett mästerverk. Den har även True Tone som anpassar skärmen efter rummets färgtemperatur så den är behagliga för dina ögon oavsett ljus

Filma, redigera och dela

Med sin ultravidvinkel frontkamera på 12MP får du en ännu bättre bildkvalitet för selfies och gruppbilder. Den har också funktionen ”Centrerat” som automatiskt ser till att du är i mitten av bilden. På baksidan hittar du en 8MP kamera med vidvinkel som ger en bred färgåtergivning i dina bilder och videor. Med kameran på baksidan också du också skanna av dokument och uppleva AR-appar.

Rör dig gränslöst

Hämta filer, streama filmer och delta i videosamtal med kollegor oavsett var du är. iPad 10,2” (2021) hr snabbt wifi så du kan vara uppkopplad hemma, på jobbet och i skolan – var du än är med din iPad.

iPadOS 15 och tillbehör för ökad användarvänlighet

iPad är installerad med iPadOS 15 som har en mängd funktioner anpassade för en iPad. Du finner bland annat direkt multitasking som ger en snabb upplevelse då du använder flera program samtidigt, du får en typ av hemskräm och när du surfar är gränssnittet likadant som på en stationär dator. Den stödjer även användning av tillbehör som Apple Pencil och Smart Keyboard vilket ger dig ett roligare och mer produktivt arbetsflöde.

Levereras med

 • Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi (2021)
 • USB-C till lightning-kabel
 • 20W USB-C-strömadapter
OBS! Apple Pencil och Smart Keyboard medföljer ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn