2022-05-31

Cherry – nytt varumärke hos SP

Cherry är utvecklare och tillverkare av tangentbord och datormöss och företaget grundades år 1953 i Illinois, USA. De började sin resa med att utveckla microswitchar som introducerades till fordonsbranschen på 60-talet. Tillverkningen av tangentbord och möss påbörjades under 1970-talet och år 1983 presenterades Cherrys MX-switchar som skulle bli deras storsäljare och som idag finns i miljontals tangentbord världen över. Idag finns Cherry att köpa hos oss på SP – läs mer och se vilka produkter som passar dig. 


Datormus för alla behov

Cherry har möss som både är ergonomiska och stilrena. De finns med sladd och trådlösa med USB-mottagare. Mössen är ergonomiska som passar både stora och små händer. Tangentborden och mössen fungerar ihop och är båda ergonomiskt utformade. Flertalet möss har en justerbar dpi med ett knapptryck. Flera modeller från Cherry stödjer skärmar upp till 4K-upplösning. Här hittar du en mus som passar till kontoret, hemmakontoret, gaming och streaming.

Se hela vårt utbud från Cherry


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn