2022-05-31

Cherry – nytt varumärke hos SP

Cherry är utvecklare och tillverkare av tangentbord och datormöss och företaget grundades år 1953 i Illinois, USA. De började sin resa med att utveckla microswitchar som introducerades till fordonsbranschen på 60-talet. Tillverkningen av tangentbord och möss påbörjades under 1970-talet och år 1983 presenterades Cherrys MX-switchar som skulle bli deras storsäljare och som idag finns i miljontals tangentbord världen över. Idag finns Cherry att köpa hos oss på SP – läs mer och se vilka produkter som passar dig. 


Tangentbord för PC och Mac

Med den långa erfarenhet som Cherry har så är deras utbud av både tangentbord och möss stort. Cherry har tangentbord som passar specifikt PC och Mac med alla funktioner som du kan tänkas behöva. Cherry erbjuder kabelanslutna och trådlösa tangentbord som ansluts via USB-mottagaren. Det finns mekaniska tangentbord som är utrustade med tysta MX-switchar som inte ger något klickljud. Cherry har också tangentbord som erbjuder bakgrundsbelysning med RGB. Tangentborden passar utmärkt till kontoret, hemmakontoret, gaming och streaming.

 

Datormus för alla behov

Cherry har möss som både är ergonomiska och stilrena. De finns med sladd och trådlösa med USB-mottagare. Mössen är ergonomiska som passar både stora och små händer. Tangentborden och mössen fungerar ihop och är båda ergonomiskt utformade. Flertalet möss har en justerbar dpi med ett knapptryck. Flera modeller från Cherry stödjer skärmar upp till 4K-upplösning. Här hittar du en mus som passar till kontoret, hemmakontoret, gaming och streaming.

Se hela vårt utbud från Cherry


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.