2019-10-30

DJI släpper ny ultralätt drönare – DJI Mavic Mini

DJI släpper DJI Mavic Mini – en miniversion av den oerhört populära DJI Mavic-serien! Denna ultralätta och kompakta drönare från DJI är det nya, perfekta tillskottet till din kamera- och videoutrustning. Skapa cinematiska filmer, spännande flygningar eller häpnadsväckande landskapsbilder från luften med den nya drönaren. DJI Mavic Mini är drönaren som riktar sig både till dig som aldrig flugit förut till den mer erfarna drönarpiloten som vill ha en riktigt lätt drönare. Boka ditt exemplar redan idag, förväntad leveransstart är 11/11.


Banner_NYHET_dji.jpg

Drönaren som ger dig frihet att skapa

Upptäck fågelperspektivet och skapa material som du inte har kunnat göra på marken. DJI har satt användaren i fokus när de utvecklat DJI Mavic Mini, genom den förenklande appen DJI Fly App, som hjälper dig att lära dig flyga och även applicera förinställningar till din video. Drönarens Quickshot-läge får dig att använda förprogrammerade flyg- och filmlägen för att återskapa professionella filmtekniker i dina egna filmer. Upplev hur enkelt det är, samt friheten i att flyga, fota eller filma från luften – det har aldrig varit enklare att flyga drönare.

Vad är nytt med DJI Mavic Mini?

DJI Mavic Mini väger endast 249 gram, vilket kan jämföras med vikten av en chipspåse eller om du vill sätta det i förhållande till den större DJI Mavic 2 som väger 907 gram. DJI Mavic Mini gör ingen större skillnad på vikten på din packning, vilket är ytterligare en anledning till att alltid ta med din drönare oavsett vart du ska. 

Fördelar med DJI Mavic Mini

  • Ultralätt drönare som enbart väger 249 gram
  • Upp till 30 minuters flygtid – flyg mer och ladda mindre
  • 3-axlig stabiliserad 2,7K-kamera för jämna och snygga filmer 
  • Flyg lätt och säkert med DJI Fly App
  • Förenklad inspelning och videoredigering 
  • Quickshots – gör de avancerade filmteknikerna till något enkelt

Lifestyle 2.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn