2024-04-15

Nyhet! Razer Blade 18 – först ut med Thunderbolt 5

Razer lanserar det ultimata alternativet till en stationär dator – Razer Blade 18! Världens första laptop med Thunderbolt 5 och 18'' 4K 200Hz-display. Om du letar efter ren prestanda som ger mer grafisk kraft åt innehållskapare har du nått din destination. Följsam grafik, 100% DCI-P3 färgrymd och calman-verifiering med individuellt kontrollerad fabrikskalibrering gör att Blade 18 är redo för allt du tar dig an. Med ett chassi helt i aluminium får du ett kraftpaket klätt i premiumkänsla och med precis rätt tyngd. Förverkliga det overkliga med Razer Blade 18. Förhandsboka redan idag! Leveransstart i slutet av april.


Fördelar

 • Topprestanda med Intel Core i9 och RTX-grafik
 • UHD+ 200Hz eller QHD+ 300Hz MiniLED-display
 • Fabrikskalibrerad och calman-verifierad skärm
 • 100% DCI-P3 färgomfång
 • NVIDIA Studio med AI-assisterade verktyg
 • Aluminium Unibody-chassi i stilren design
 • WiFi 7 och Thunderbolt 5
 • 7.1 surround-ljud från THX Spatial Audio
 • Anti-ghosting keyboard och extra stor pekplatta
 • Individuell inställning av färg per tangent
 • Effektiv och tyst kylning även vid hög användning
 • Uppgraderingsmöjlighet för både RAM och SSD
 • 2 års garanti på batteriet
Razer Blade 18

Ny standard med Thunderbolt 5

Razer Blade 18 har en bred uppsättning av portar inklusive HDMI 2.1 och UHS-II SD-kortläsare, men viktigast av allt; Thunderbolt 5. Som första laptop i världen får du här upp till 3 gånger så mycket bandbredd jämfört med Thunderbolt 4, från 40 Gbps till hela 120 Gbps vilket ger dig möjlighet att koppla in upp till tre 4K-skärmar utan att besväras av lång svarstid, hack eller andra störningsmoment.

Knivskarpa bilder och klara färger

Välj mellan QHD+ 300Hz MiniLED eller, för första gången på en 18'' laptop, UHD+ 200Hz MiniLED. Oavsett får du levande färger och bred färgrymd med 100% DCI-P3. Varje skärm är individuellt fabrikskalibrerad vid leverans och är verifierad av calman. Upplev kristallklar bild, strålande färger och slipp besvär med responstid när du skapar eller spelar.

Bortom snabbhet

NVIDIA GeForce RTX 40-serien ger kraft åt världens snabbaste laptops för innehållskapare och gamers. Byggd på ultra-effektiv arkitektur som ger maximal prestanda och optimering åt AI-funktioner för att möjligöra verklighetstrogna grafiska miljöer. Grafikkortet är kompatibel med AI-funktioner i över 100 olika kreativa appar, inklusive Adobe, Davinci Resolve, Blender, Unreal Engine och OBS Studio. Stärk din kreativitet med banbrytande teknik och omvandla ditt arbetsflöde. Långa renderingstider och slitsamma sammansättningar i 3D-miljö tillhör numera det förflutna.

Razer Blade 18

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn