2019-07-22

Nyhet! Crane M2

Nyhet! Zhiyun släpper Crane M2, en gimbal anpassad för telefon, actionkamera, kompaktkamera och små spegellösa systemkameror. Gimbalen är enkelt att få med, har en maxbelastning på 720 g och utrustad med både Wifi och Bluetooth. Samtliga axlarna har även en 360° rotering som tillåter spännande tagningar och frihet i rörelserna.


Fördelar:

  • 360° på alla axlarna
  • Passar det mesta
  • Lätt att bära, lätt att använda
  • Full kontroll
  • Trådlös

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.