2021-10-27

Nyhet! DJI Action 2, den magnetiska actionkameran

Nu släpper DJI sin mest kraftfulla actionkamera hittills – DJI Action 2. Den innovativa, mångsidiga och magnetiska designen låter dig enkelt byta ut tillbehör när du fångar livet på språng. Allt från extremsport till parkvandringar blir nu enkelt att fånga, tack vare Action 2. Kameran kommer i två modeller – Dual Screen Combo och Power Combo. Dual Screen Combo har leveransstart den 4 november och Power Combo har preliminär leveransstart i januari.


news_banner_DJI_osmoaction2.jpg

Vägen till wow-moment

Action 2 erbjuder branschledande prestanda och är full av intuitiva funktioner. Med all denna kraft kan användare fånga minnesvärda bilder från det spektakulära till det vardagliga, även under svåra förhållanden. Spela in fantastiskt material med rika detaljer som sticker ut från resten. DJI Action 2 når nya höjder med sin förmåga att fotografera 4K/120 fps. Förbättra ditt perspektiv och få förbättrat skärpedjup med en ultrabred 155° FOV. Action 2:s anpassade asfäriska lins skärper kanterna och minskar bildförvrängning. HorizonSteady håller dina bilder på nivå, oavsett hur vild action blir. Från gokart till dirtbiking, DJI:s senaste inbyggda stabiliseringsalgoritm upptäcker och korrigerar kameraskakningar och rotation i realtid. Action 2-kameraenheten är robust byggd och är fallsäker, dammtät och vattentät på djup på upp till 10 meter. Och med en pekskärm och lins gjorda av gorillaglas är den hållbar nog för alla äventyr.

Dual Screen Combo är kittet för dig som vloggar och vill se dig själv eller bara vill kunna se bilden ifrån andra hållet. Att ha en touchskärm gör hanteringen enklare och ger dig som filmar snabbare hantering och mer effektivitet. Power Combo är kittet för dig som behöver lång batteritid. Batterimodulen ger dig upp till 180 minuters batteritid på en laddning.

Gjord för action och så mycket mer

Action 2:s magnetiska design låter användare fritt knäppa och växla mellan kraftfulla moduler och tillbehör. Denna flytande form gör den till den ultimata multifunktionella actionkameran. Fäst den främre pekskärmsmodulen och gör dig själv till centrum för uppmärksamheten. Designad med vloggare i åtanke, den framåtvända OLED-pekskärmen och 4-mic Matrix Stereo låter dig komponera videor och fånga skarpt ljud medan du berättar om dina äventyr. Och när den är ansluten ökar Action 2:s batteritid till maximalt 160 minuter vid filmning.

 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn