2021-10-27

Nyhet! DJI Action 2, den magnetiska actionkameran

Nu släpper DJI sin mest kraftfulla actionkamera hittills – DJI Action 2. Den innovativa, mångsidiga och magnetiska designen låter dig enkelt byta ut tillbehör när du fångar livet på språng. Allt från extremsport till parkvandringar blir nu enkelt att fånga, tack vare Action 2. Kameran kommer i två modeller – Dual Screen Combo och Power Combo. Dual Screen Combo har leveransstart den 4 november och Power Combo har preliminär leveransstart i januari.


news_banner_DJI_osmoaction2.jpg

Vägen till wow-moment

Action 2 erbjuder branschledande prestanda och är full av intuitiva funktioner. Med all denna kraft kan användare fånga minnesvärda bilder från det spektakulära till det vardagliga, även under svåra förhållanden. Spela in fantastiskt material med rika detaljer som sticker ut från resten. DJI Action 2 når nya höjder med sin förmåga att fotografera 4K/120 fps. Förbättra ditt perspektiv och få förbättrat skärpedjup med en ultrabred 155° FOV. Action 2:s anpassade asfäriska lins skärper kanterna och minskar bildförvrängning. HorizonSteady håller dina bilder på nivå, oavsett hur vild action blir. Från gokart till dirtbiking, DJI:s senaste inbyggda stabiliseringsalgoritm upptäcker och korrigerar kameraskakningar och rotation i realtid. Action 2-kameraenheten är robust byggd och är fallsäker, dammtät och vattentät på djup på upp till 10 meter. Och med en pekskärm och lins gjorda av gorillaglas är den hållbar nog för alla äventyr.

Fördelar

  • Unik magnetisk mångsidighet
  • 4K/120fps & Super-Wide FOV
  • FullHD 240fps
  • Byt tillbehör snabbt och enkelt med hjälp av magnetiska fästen
  • Lätt och smidig, ta med den vart du än går
  • HorizonSteady
  • 10m Vattentät
  • AI Editor

Dual Screen Combo är kittet för dig som vloggar och vill se dig själv eller bara vill kunna se bilden ifrån andra hållet. Att ha en touchskärm gör hanteringen enklare och ger dig som filmar snabbare hantering och mer effektivitet. Power Combo är kittet för dig som behöver lång batteritid. Batterimodulen ger dig upp till 180 minuters batteritid på en laddning.

Gjord för action och så mycket mer

Action 2:s magnetiska design låter användare fritt knäppa och växla mellan kraftfulla moduler och tillbehör. Denna flytande form gör den till den ultimata multifunktionella actionkameran. Fäst den främre pekskärmsmodulen och gör dig själv till centrum för uppmärksamheten. Designad med vloggare i åtanke, den framåtvända OLED-pekskärmen och 4-mic Matrix Stereo låter dig komponera videor och fånga skarpt ljud medan du berättar om dina äventyr. Och när den är ansluten ökar Action 2:s batteritid till maximalt 160 minuter vid filmning.

 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.