2022-09-14

Nyhet! DJI Osmo Action 3 – för dig med en aktiv livsstil

DJI är tillbaka med en helt ny actionkamera – Osmo Action 3. Utvecklad för dig med en aktiv livsstil, klarar Osmo Action 3 sig lika bra i låga temperaturer som i extrem hetta. Ta med den ner i vattnet eller ut i naturen och njut av stabilisering i världsklass. Med en kristallklar bild och hög upplösning i 4k/120fps kan man inte annat än imponeras av Osmo Action 3. Kameran kommer i två modeller – Standard Combo och Adventure Combo. DJI Osmo Action 3 Standard Combo har leveransstart 15/9-22.


Osmo Action 3 – den tåliga actionkameran

DJI har ansträngt sig för att utveckla en actionkamera som både tål extrem kyla ner till -20°C och är helt vattentät utan tillbehör ner till ett djup av 16 meter. Både fram- och bakskärm använder Gorilla Glass som är extremt tåligt och är behandlat med vattenavstötande beläggning för en fin och bra bildåtergivning. Med stabilisering i världsklass slipper du skakigt bildmaterial oavsett om du dyker, åker skidor eller cyklar i terräng. Du kan även aktivera den kraftfulla HorizonBalancing-funktionen som korrigerar lutning ±45° och stödjer inspelning upp till 4K/120fps.

Adventure Combo – avancerad AI-teknik med InvisiStick

Tack vare Adventure Combo får du tillgång till avancerad AI-teknik tack vare den kostnadsfria DJI Mimo-appen. Med tillhörande selfiestick kan du enkelt aktivera InvisiStick-funktionen som suddar ut expansionarmen vilket gör att du enkelt får till professionella videoresultat helt på egen hand. Utöver det ingår även två extrabatterier, en batteriväska, två skyddsburar och ett extra objektivskydd i gummi.

Bra att veta! Skruvfästet till DJI Osmo Action 3 har samma konstruktion som fästet som GoPro använder sig av vilket gör att du kan använda samma typ av tillbehör även till Action 3.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn