2023-04-24

Nyhet! DJI lanserar Mavic 3 Pro

Nu expanderar DJI Mavic 3-serien som har gjort sig känd för en bildkvalitet i toppklass. Mavic 3 Pro, med sitt trippelkamerasystem, inleder en ny era av drönare genom att vara utrustad med en Hasselblad-kamera och dubbla telekameror. Den har nämligen en 4/3 CMOS-Hasselbladkamera, en 1/2 CMOS-telekamera och en 1/1,3 CMOS-telekamera som hjälper dig att fånga helt nya perspektiv för att skapa filmiska mästerverk. Förväntad leveransstart på Mavic 3 Pro 9 maj. Läs mer och förhandsboka här!


Utrustad med tre kameror

Mavic 3 Pro är utrustad med tre kameror vilket resulterar i flera olika brännvidder, ett ännu rikare kameraspråk och att fullt ut kunna uttrycka din kreativitet. Du kan trycka på displayen för att växla mellan olika brännvidder och enkelt införliva distinkta kompositionsstilar för olika scenarier.

Hasselbladkamera som fångar enorma detaljer

Genom att ärva 4/3 CMOS Hasselblad-kameran från Mavic 3-serien är Mavic 3 Pro nästa steg för professionellt skapande. Hasselblad-kameran stöder tagning av 12-bitars RAW-foton med ett inbyggt dynamiskt omfång på upp till 12,8 steg, vilket ger oförglömliga bilddetaljer. Eftersom Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) exakt återställer färgerna så som det mänskliga ögat uppfattar dem och tar imponerande bilder utan behov av tung efterproduktion eller komplexa färgförinställningar.

70 mm telekamera med dynamiska inramningsmöjligheter

70 mm telekameran passar olika teman och scener. Den komprimerar skärpedjupet och fokus för att framhäva motivet och skapa en robust visuell tyngdpunkt, vilket ger kamerarörelser en unik känsla av rymd. Fokusera bara på inspiration och låt Mavic 3 Pro framföra en konsert av ljus och skugga framför dina ögon.

166 mm telekamera för en otrolig detaljrikedom

Den uppgraderade telekameran har högre upplösning och en bredare f/3,4 bländare. Den stöder inspelning av 4K 60fps video med 7x optisk zoom och 12 megapixel foton. Hybridzoomen når upp till 28x. Zooma in och fördjupa dig i rika bilddetaljer.

Mavic 3 Pro Cine Premium Combo

I Cine Combo kittet ingår även en 1 TB SSD disk för lagring som du kan kombinera med MicroSD kort upp till 2TB lagring så du att fånga allt material du behöver. Med Cine Premium Combo kitet har du allt du behöver för att nå nya höjder i ditt film- och fotoskapande.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn