2022-05-10

Nyhet! DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en ny kompakt design och är optimerad för att få ut mer av varje flygning. Drönaren är konstruerad med större propellrar, en aerodynamisk kroppslutning och ett kraftfullt hinderavkänningssystem, vilket genererar i en ökad flygtid och säkerhet jämfört med föregångarna. Trots sin kompakta storlek har Mini 3 Pro en kraftfull prestanda, och med flera uppgraderade säkerhetsfunktioner är det den säkraste drönaren hittills i DJI Mini-serien. Med oändligt många kreativa möjligheter och funktioner på toppnivå, omdefinierar DJI Mini 3 Pro vad det innebär att flyga Mini-drönare. I lager nu, köp din DJI Mini 3 Pro idag!


Fördelar

  • Kompakt och vikbar konstruktion
  • 34 minuters flygtid
  • 1/1,3"-sensor
  • 48 megapixlar för stillbild
  • 4K-video med 60 bilder per sekund
  • 18 kilometers räckvidd
  • Intelligenta lägen och quickshots
  • Focus Tracking-funktion
  • APAS 4.0 säkerhetssystem för att undvika hinder

Kompakt konstruktion och kraftfull prestanda

Ta ditt skapande till nästa nivå med fantastisk 4K-video i 60 bilder per sekund och foton med 48 megapixlar. Du kommer att häpnas över den höga skärpan i varje bild, även när du zoomar. Den hopfällbara och kompakta designen gör drönaren lätt att ta med på resor och den låga vikten gör också att du som pilot i vissa länder inte behöver gå igenom en registrering av din drönare. I Sverige behöver du dock registrera dig som operatör. Du hittar all information, flygregler samt registrerar dig enkelt på Transportstyrelsens hemsida.

Förlängd flygtid

Jämfört med de övriga drönarna i Mini-serien kan du med DJI Mini 3 Pro nu fånga och utforska mer av din omgivning ännu längre, med en flygtid på upp till 34 minuter. Drönarens Intelligent Flight Battery är ultralätt och har tillräckligt med kraft för att täcka alla dina flygfotograferingsbehov. Mini 3 Pro stöder även videoöverföring i 1080 pixlar i upp till 12 kilometer, och har inbyggda anti-störningsfunktioner vilket ger dig möjlighet att flyga längre med tydlig sikt.

Utrustad med en synberäkningsmotor för ökad säkerhet

DJI Mini 3 Pro är utrustad med en synberäkningsmotor med sensorer i tre olika riktningar, och med en helt ny design erbjuder drönaren ett bredare avkänningsområde och förbättrad säkerhet. DJI Mini 3 Pro är helt uppgraderad för att stödja aktiv hinderavkänning och stabil videoöverföring. Det finns även möjlighet att aktivera Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) som upptäcker objekt i drönarens flygbana i realtid. Detta gör att DJI Mini 3 Pro kan undvika hinder, även i komplicerade miljöer.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.