2023-08-02

Nyhet! DJI Osmo Action 4

DJI är tillbaka med den helt nya actionkameran Osmo Action 4. Den låter dig fånga actionfyllda ögonblick när som helst med slående bildkvalitet och oöverträffad flexibilitet, även i svagt ljus. Osmo Action 4 gör det möjligt för dig med en aktiv livsstil att spela in allt med en kristallklar bild och hög upplösning i 4k/120fps. Med otaliga funktioner, lika kraftfulla som intuitiva, kan du inte annat än imponeras av Osmo Action 4. Ta med den ner i vattnet eller ut i naturen och njut av en stabilisering i världsklass. Kameran kommer i två modeller – Standard Combo och Adventure Combo. Båda modellerna finns i lager nu, köp dem hos oss!


1/1,3-tums kamerasensor

Släpp lös kraften i varje pixel när du spelar in med Action 4. En bred f/2,8-bländare ger slående bildkvalitet, även i svagt ljus. Action 4 spelar in filmer i 4K 120fps, vilket fånga sekvenser med skarpa detaljer och enastående bildkvalitet. Upplev en 155° ultrabred synfältsupptagning som ger dig ett perspektiv nära det mänskliga ögat ser.

Skakfri upplevelse med HorizonSteady bildstabilisering

Med stabilisering i världsklass slipper du skakigt bildmaterial oavsett om du dyker, åker skidor eller cyklar i terräng. Du kan även aktivera den kraftfulla HorizonBalancing-funktionen som korrigerar lutning ±45 ° och stödjer inspelning upp till 4k/120fps.

Osmo Action 4 – den tåliga actionkameran

DJI har ansträngt sig för att utveckla en actionkamera som både tål extrem kyla ner till -20°C och är helt vattentät utan tillbehör ner till ett djup av 18 meter. Båda fram- och bakskärm använder Gorilla glas som är extremt tåligt och är behandlat med vattenavstötande beläggning för en fin och bra bildåtergivning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK