2022-09-14

Nyhet! GoPro Hero11

Allt börjar med Hero11 Black, den mest kraftfulla GoPro-kameran hittills. Den nya bildsensorn fångar fler detaljer än någonsin – med högre bildkvalitet, bättre videostabilisering och flexibiliteten att skapa cinematiska sekvenser i widescreenformat eller extra höga vertikala bilder för sociala medier. Actionkameran kan filma i 5,3K och fota med 27 megapixlar, och har Emmy®-prisbelönt HyperSmooth 5.0-stabilisering samt dubbla LCD-skärmar för att rama in dina bilder. GoPro lanserar även Creator Edition – ett allt-i-ett-kraftpaket med Media Mod, Volta, LED-belysning och mikrofon, som gör ditt innehållsskapande enklare än någonsin. Läs mer och köp Hero11 hos oss. Finns i lager redan idag!


Ny revolutionerande bildsensor

Hero11 Blacks kraftfulla nya bildsensor ger det mest expansiva synfältet någonsin. Genom att få med mer av himlen och horisonten i varje bild får du en extra stor målarduk för din kreativitet. Använd GoPro Quik-appen för att zooma in, beskära dina bilder, justera bildförhållanden och mycket mer, samtidigt som du behåller de rika texturerna och skärpan i dina bilder. Hero11 Blacks bildsensor ökar upplösningen upp till otroliga 27 megapixlar, samtidigt som den levererar 5,3K/60fps-video med otroligt flytande rörelser.

Otrolig bildkvalitet

Med 5,3K-video som ger dig 91% högre upplösning än 4K och otroliga 665% mer än 1080p, kan Hero11 Black fånga sekvenser med skarpa detaljer och filmisk bildkvalitet. Ett vattenavvisande linsskydd eliminerar linsreflexer och andra artefakter för att göra dina foton och videor ännu mer fantastiska.

Ge dina actionvideor en proffsig look med smarta tillbehör

Kommer snart – GoPro Hero11 Mini!

Otrolig videoprestanda i en mindre, lättare och enklare design

Få den otroliga prestandan från Hero11 Black i en mindre, lättare och enklare design. Storleken på Hero11 Black Mini gör den mer bekväm att bära när du spelar in videor, samtidigt som de nya dubbelmonteringsöglorna ger dig fler alternativ för montering på kroppen och på din hjälm. Den är lika vattentät som tidigare, ännu tåligare och redo för alla äventyr. Den nya bildsensorn garanterar att du får fantastisk 5,3K-video med silkeslen HyperSmooth 5.0-videostabilisering.

Mer info om leveransstart kommer under hösten 2022 – håll utkik hos oss!


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn