2021-09-16

Nyhet! GoPro Hero10 är här!

GoPro lanserar Hero10! Överlägsen hastighet och ultimat lätthet kommer samman i den mest kraftfulla GoPro-kameran någonsin. Den nya GP2-processorn som är dubbelt så snabb som GP1-processorn från Hero9, ger dig möjlighet att filma 5,3K-video med 60 bilder per sekund och 4K-video med 120 bilder per sekund. Kamerans 23 megapixlar och förbättrade prestanda i svagt ljus tillsammans med bildstabiliseringen HyperSmooth 4.0, gör att Hero10 kan ta stillbilder av högsta kvalitet. Tack vare automatisk överföring till GoPros molntjänst är dina bilder och videor i säkert förvar på fler ställen är ditt minneskort. Köp den hos oss idag!


news_banner_gopro_hero10.jpg

Fördelar

  • 5,3K60FPS
  • 4K120
  • GP2-processor
  • HyperSmooth 4.0
  • Horisontutjämning
  • Vattentät ner till 10 meters djup
  • Kompatibel med tillbehör och fäste från Hero9
  • Webbkamerafunktion

Revolutionerande processor

GoPro Hero10 är snabbare, smidigare och bättre. Den kraftfulla nya GP2-processorn uppgraderar prestanda, responsiva touchfunktioner och bildhastigheten för otroliga bilder. GP2 "systemet på ett chip" är överlägset GoPros snabbaste någonsin. Uppgraderat till foton med otroliga 23 megapixlar och 5,3K videoupplösning med 60 bilder per sekund. Du kan dessutom filma i 8x slow motion på 2,7K och pausa din 5,3K-video för att ta fantastiska stillbilder.

Otrolig bildkvalitet

Fotografera med fin detalj, realistisk textur och fantastisk kontrast, till och med i svagt ljus. Med hjälp av ett nytt glas på linsen stöts vatten och smuts enkelt bort, för att du ska kunna fånga alla händelser kristallklart. HyperSmooth har aldrig varit smidigare, och du får dessutom ännu bättre prestanda i svagt ljus och horisontell utjämning med en högre lutningsgräns, så att dina bilder och videor alltid har en rak horisont. Den nya frontskärmen är perfekt när du vill fota eller filma dig själv, vlogga eller använda den som webkamera – ja, listan kan göras lång. Med frontskärmen har du alltid stenkoll på vad kameran ser.

Snabb, pålitlig anslutning

Överför foton och videor på nolltid från din molnanslutna GoPro till din telefon. Du kan även komma åt dina bilder och videor via GoPros app Quik, eller genom att koppla in kameran via USB-C. Din GoPro behöver vara ansluten via wifi för att kunna ladda upp bilder och videor till molnet.

Fånga bilden på det enklaste sättet

Med PowerTools som LiveBurst kan du fångar in bilder 1,5 sekunder före och efter du trycker på avtryckaren. Och även om du trycker på spela in för sent fångar HindSight upp till 30 sekunders film före du började spela in – för att aldrig missa ett ögonblick. Du kan även använda schemaläggning och andra funktioner som gör det enkelt att fånga alla tillfällen. Använd funktionen GPS-prestanda och se din hastighet, höjd, spårposition och G-krafter i realtid.

Ge dina actionvideor en professionell look med tillbehör.

  • Montera på Media Mod och få både HDMI och 3,5mm mickingång – perfekt till vlogg och streaming.
  • Behöver du mer ljus? Använd Light Mod och få extra ljus till alla dina videor och foton. Används tillsammans med MediaMod.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn