2019-05-09

Nyhet! Wacom släpper ny ritplatta!

Idag släpper Wacom en uppdaterad version av den populära ritplattan Intuos Pro Small. Wacom Intuos Pro Small är professionell ritplatta för dig som är kreativt skapande och vill kunna använda ritplatta istället för datormus. Oavsett hur du arbetar med bildbehandling; om du retuscherar, illustrerar eller skissar får du full kontroll över ditt kreativa arbete med Wacom Intuos Pro Small.


Den nya Intuos Pro Small har ärvt den tunna och eleganta designen från de nyare ritplattorna Intuos medium och large. Det är inte bara utseendet som Wacom Intuos Pro Small har ärvt utan även de flesta utav de smarta funktionerna som de större modellerna har som exempelvis anslutning via Bluetooth och en bättre penna. Beställ Wacom Intous Pro Small redan idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn