2019-05-09

Nyhet! Wacom släpper ny ritplatta!

Idag släpper Wacom en uppdaterad version av den populära ritplattan Intuos Pro Small. Wacom Intuos Pro Small är professionell ritplatta för dig som är kreativt skapande och vill kunna använda ritplatta istället för datormus. Oavsett hur du arbetar med bildbehandling; om du retuscherar, illustrerar eller skissar får du full kontroll över ditt kreativa arbete med Wacom Intuos Pro Small.


Den nya Intuos Pro Small har ärvt den tunna och eleganta designen från de nyare ritplattorna Intuos medium och large. Det är inte bara utseendet som Wacom Intuos Pro Small har ärvt utan även de flesta utav de smarta funktionerna som de större modellerna har som exempelvis anslutning via Bluetooth och en bättre penna. Beställ Wacom Intous Pro Small redan idag!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.