2019-03-26

Sony A9 v 5.0 & RX0 II

Nyheter från Sony! Firmwareuppdatering v 5.0 till Sony A9 som ger ännu bättre autofokus och uppföljaren till RX0, nu med vinklingsbar skärm och intern 4K-video.


Firmware v 5.0 till Sony A9.

Den nya mjukvaran innebär förbättrade funktioner och förenklad hantering i autofokusen tack vare Real-time Tracking, vilket även inkluderar funktionen Real-time Eye AF. Det har även blivit lättare att ställa in autofokusinställningar och egna inställningar i menyerna.

RX0 II

Uppföljaren till RX0 kommer nu med vinklingsbar skärm, Intern 4K-video och elektronisk bildstabilisering.

Läs mer om mjukvaruuppdateringen.

Ladda hem mjukvaruuppdateringen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.