2019-03-26

Sony A9 v 5.0 & RX0 II

Nyheter från Sony! Firmwareuppdatering v 5.0 till Sony A9 som ger ännu bättre autofokus och uppföljaren till RX0, nu med vinklingsbar skärm och intern 4K-video.


Firmware v 5.0 till Sony A9.

Den nya mjukvaran innebär förbättrade funktioner och förenklad hantering i autofokusen tack vare Real-time Tracking, vilket även inkluderar funktionen Real-time Eye AF. Det har även blivit lättare att ställa in autofokusinställningar och egna inställningar i menyerna.

RX0 II

Uppföljaren till RX0 kommer nu med vinklingsbar skärm, Intern 4K-video och elektronisk bildstabilisering.

Läs mer om mjukvaruuppdateringen.

Ladda hem mjukvaruuppdateringen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn