Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Artikelnummer: 1020840

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Passar utmärkt för inomhusfotografering och landskap.
  • Litet och lätt gör det smidigt att få med.
  • Hög ljusstyrka passar utmärkt på kvällen eller inomhus.
8 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon AF-S 24 mm f/1,8G ED
Detta fasta vidvinkelobjektiv på 24 mm kommer till sin rätt när du vill överdriva perspektiven och är ute efter kreativa möjligheter. Du kan fotografera med god prestanda även i svagt ljus inomhus och få vacker oskärpa för mer stämningsfulla foton. Detta mångsidiga objektiv gör det även möjligt för dig att skapa filmsekvenser med äkta biokänsla.

Detta är det perfekta objektivet för dig som vill fotografera stilfull arkitektur, imponerande landskap, djärva gatubilder eller symlig interiör då det är ljusstarkt och vidvinkligt. Den stora bländaröppningen på f/1,8 ger ett kort skärpedjup, en mjuk bokeh-effekt, skarpa bilder i svagt ljus och en ljus sökarbild.

Du får utmärkt skärpa och kontrast i hela bildrutan. Den optiska konstruktionen har 12 element i nio grupper. Två ED-glas, två asfäriska linselement och Nikons Nano Crystal Coat ger skarpa och klara bilder. Förvrängning och andra möjliga brister, som vanligtvis uppstår i utkanten av ett vidvinkelobjektiv, är väl kontrollerade.

Levereras med:

  • Motljusskydd HB-76
  • Mjukt objektivfodral
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.