Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Artikelnummer: 1020840

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Passar utmärkt för inomhusfotografering och landskap.
  • Litet och lätt gör det smidigt att få med.
  • Hög ljusstyrka passar utmärkt på kvällen eller inomhus.
8 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon AF-S 24 mm f/1,8G ED
Detta fasta vidvinkelobjektiv på 24 mm kommer till sin rätt när du vill överdriva perspektiven och är ute efter kreativa möjligheter. Du kan fotografera med god prestanda även i svagt ljus inomhus och få vacker oskärpa för mer stämningsfulla foton. Detta mångsidiga objektiv gör det även möjligt för dig att skapa filmsekvenser med äkta biokänsla.

Detta är det perfekta objektivet för dig som vill fotografera stilfull arkitektur, imponerande landskap, djärva gatubilder eller symlig interiör då det är ljusstarkt och vidvinkligt. Den stora bländaröppningen på f/1,8 ger ett kort skärpedjup, en mjuk bokeh-effekt, skarpa bilder i svagt ljus och en ljus sökarbild.

Du får utmärkt skärpa och kontrast i hela bildrutan. Den optiska konstruktionen har 12 element i nio grupper. Två ED-glas, två asfäriska linselement och Nikons Nano Crystal Coat ger skarpa och klara bilder. Förvrängning och andra möjliga brister, som vanligtvis uppstår i utkanten av ett vidvinkelobjektiv, är väl kontrollerade.

Levereras med:

  • Motljusskydd HB-76
  • Mjukt objektivfodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn