Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

Artikelnummer: 1020840
  • Passar utmärkt för inomhusfotografering och landskap.
  • Litet och lätt gör det smidigt att få med.
  • Hög ljusstyrka passar utmärkt på kvällen eller inomhus.
8 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
9 208 SEK
AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Bakre objektivlock LF-4
9 499 SEK

Nikon AF-S 24 mm f/1,8G ED
Detta fasta vidvinkelobjektiv på 24 mm kommer till sin rätt när du vill överdriva perspektiven och är ute efter kreativa möjligheter. Du kan fotografera med god prestanda även i svagt ljus inomhus och få vacker oskärpa för mer stämningsfulla foton. Detta mångsidiga objektiv gör det även möjligt för dig att skapa filmsekvenser med äkta biokänsla.

Detta är det perfekta objektivet för dig som vill fotografera stilfull arkitektur, imponerande landskap, djärva gatubilder eller symlig interiör då det är ljusstarkt och vidvinkligt. Den stora bländaröppningen på f/1,8 ger ett kort skärpedjup, en mjuk bokeh-effekt, skarpa bilder i svagt ljus och en ljus sökarbild.

Du får utmärkt skärpa och kontrast i hela bildrutan. Den optiska konstruktionen har 12 element i nio grupper. Två ED-glas, två asfäriska linselement och Nikons Nano Crystal Coat ger skarpa och klara bilder. Förvrängning och andra möjliga brister, som vanligtvis uppstår i utkanten av ett vidvinkelobjektiv, är väl kontrollerade.

Levereras med:

  • Motljusskydd HB-76
  • Mjukt objektivfodral
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.