Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

Artikelnummer: 1014297
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Lätt och smidigt vidvinkelobjektiv till Nikon FX-kameror.
  • Hög ljusstyrka för fotografering inomhus eller på natten.
  • Filtergänga för montering av CPL, ND eller filtersystem.
7 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED
UV-Filter 77mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
8 568 SEK
AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED
Objektivlockshållare med gummisnodd (5898)
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 77mm
9 339 SEK

Mångsidigt objektiv för FX-format
Detta är ett snabbt vidvinkelobjektiv i FX-format med fast, kort brännvidd på 20 mm och en ljusstark maximal bländare på f/1,8. Detta är ett spännande alternativ för dig som är en kreativ fotograf som vill framhäva perspektiven. Objektivet har en hög prestanda medan konstruktionen är kompakt och lätt, något som gör objektivet otroligt mångsidigt. Det passar bra för att fotografera interiörer, gatubilder, landskap, undervattensvyer eller för att filma fängslande filmscener. Du kommer även kunna ta fantastiska bilder i trånga miljöer.

Den största bländaren på f/1,8 ger en snabb slutartid och ett kort skärpedjup. Detta innebär en synlig skillnad av motiv och bakgrund samt att du får en jämn bokeh och tydliga bilder även i svagt ljus.

Objektivet har utrustats med 13 element i 11 grupper, inklusive två ED-glaselement och två asfäriska linselement. ED-glasen ger skärpa och kontrast även med en större bländare medan de asfäriska linselementen säkerställer att distorsion är exceptionellt välkontrollerad för en så pass stor brännvidd. Nano Crystal Coat-beläggningen minimerar ghost-effekter och linsöverstrålning.

Autofokusen är jämn, tyst och snabb tack vare Nikons Silent Wave-motor (SWM). Det minsta fokusavståndet på 0,2 meter gör att du kan komma nära ditt motiv.

Levereras med:

  • 77 mm främre objektivlock som knäpps fast (LC-77)
  • Bakre objektivlock (LF-4)
  • Motljusskydd med bajonettfattning (HB-72)
  • Mjuk väska (CL-1015)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.