Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED
Artikelnummer: 1014297

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Lätt och smidigt vidvinkelobjektiv till Nikon FX-kameror.
  • Hög ljusstyrka för fotografering inomhus eller på natten.
  • Filtergänga för montering av CPL, ND eller filtersystem.
10 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mångsidigt objektiv för FX-format
Detta är ett snabbt vidvinkelobjektiv i FX-format med fast, kort brännvidd på 20 mm och en ljusstark maximal bländare på f/1,8. Detta är ett spännande alternativ för dig som är en kreativ fotograf som vill framhäva perspektiven. Objektivet har en hög prestanda medan konstruktionen är kompakt och lätt, något som gör objektivet otroligt mångsidigt. Det passar bra för att fotografera interiörer, gatubilder, landskap, undervattensvyer eller för att filma fängslande filmscener. Du kommer även kunna ta fantastiska bilder i trånga miljöer.

Den största bländaren på f/1,8 ger en snabb slutartid och ett kort skärpedjup. Detta innebär en synlig skillnad av motiv och bakgrund samt att du får en jämn bokeh och tydliga bilder även i svagt ljus.

Objektivet har utrustats med 13 element i 11 grupper, inklusive två ED-glaselement och två asfäriska linselement. ED-glasen ger skärpa och kontrast även med en större bländare medan de asfäriska linselementen säkerställer att distorsion är exceptionellt välkontrollerad för en så pass stor brännvidd. Nano Crystal Coat-beläggningen minimerar ghost-effekter och linsöverstrålning.

Autofokusen är jämn, tyst och snabb tack vare Nikons Silent Wave-motor (SWM). Det minsta fokusavståndet på 0,2 meter gör att du kan komma nära ditt motiv.

Levereras med:

  • 77 mm främre objektivlock som knäpps fast (LC-77)
  • Bakre objektivlock (LF-4)
  • Motljusskydd med bajonettfattning (HB-72)
  • Mjuk väska (CL-1015)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.