Nikon F

Nikons objektiv med F-fattning har benämningen AF-S eller AF-P och passar till Nikons spegelreflexkameror, som till exempel D3500, D7500 eller D6. Tillägget DX visar att de passar till kameror med APS-C-sensor, medan övriga är framtagna till Nikons fullformatskameror. Hos oss på Scandinavian Photo hittar du Nikons originalobjektiv Nikkor, samt objektiv med F-fattning från bland andra Sigma, Samyang och Voigtländer. Köp Nikon F-objektiv direkt online med snabb leverans, eller besök oss i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn