60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport till Nikon

Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport till Nikon

Artikelnummer: 1041205
 • Flexibel 10x zoom med 600mm som passar många situationer.
 • Snabb autofokus och effektiv bildstabilisering.
 • Hög optisk prestanda med SLD och FLD-glas.
 • Hög mekanisk kvalitet med vädertätning och en stor stativfot.
 • Anpassad för fullformat
18 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport till Nikon
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
Putsduk Photo Microklear Cloth
20 749 SEK
60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport till Nikon
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Woodland Green
USB dock till Nikon
21 170 SEK

Bästa telezoomobjektiv för systemkamera
TIPA World Awards 2019


Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sport till Nikon

Världens första zoomobjektiv med en zoom på 10x och en brännvidd på 600mm! Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 ger dig en oerhörd mångsidighet med den långa brännvidden och prestandan du uppnår med Sigmas Global Vision Sport. Med en kompromisslös bildkvalitet och en intelligent bildstabilisering som ger en stabilisering upp 4 steg. Objektivet har en snabb autofokus för att du ska kunna fånga objekt både på nära och långt håll. Detta är objektivet för dig som har krav på hög kvalitet och fördelen att behöva ta med dig flera långa objektiv, det räcker med ett!

Fördelar

 • Otroligt mångsidig brännvidd 60-600mm
 • Intelligent bildstabilisering (OS)
 • Snabb autofokus
 • Hög optisk prestanda
 • Vädertätat

Intelligent Optisk Bildstabilisator (OS)

Det inbyggda OS-systemet med accelerationssensor gör att objektivet levererar exakt prestanda i upp till fyra bländarsteg (enligt CIPA:s riktlinjer). Det finns två möjliga OS-lägen: Läge 1 för allmän fotografering och Läge 2 för fotografering av exempelvis motorsport och andra actionbilder som kräver panorering. I läge två jobbar accelerationssensorn med OS på ett sätt som gör att du får en effektiv stabilisering medan du flyttar kameran horisontellt, vertikalt eller diagonalt oavsett position, för att effektivt fånga rörliga motiv.

Snabb autofokus

HyperSonic-motorn ger en snabb och exakt autofokus så att du följa ditt motiv över hela bilden.

Objektiv med hög optisk kvalitet

Objektivet har 3 FLD och 1 SLD-glas som hjälper till att minimera ströljus, ge högsta ljustransmissionen och ger goda motljusegenskaper genom minskade ljusslöjor, kromatisk aberration och att skärpan är konsistent över hela zoomomfånget.

Kompatibel med telekonverter

Sigma 60-600mm f/4.5-6.4 DG OS HSM är kompatibel med både Sigma TC-1401 (84-840mm med autofokus om din kamera klarar av autofokus över f/8) och TC2001 (manuellt fokus 120-1200mm f/9-11) vilket gör att du kan uppnå extrema brännvidder.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Objektivet är kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med

 • Sigma 60-600mm f/4.5-6,3 DG OS HSM
 • Objektivlock LC-740E
 • Motljusskydd LH1144-01
 • Inbyggt stativfäste (ej avtagbart)
 • Väska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.