Kampanj
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon

Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon

Artikelnummer: 1017644
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • Mångsidig telezoom med lång räckvidd.
 • Smidig storlek och låg vikt.
 • Bildstabilisering och avståndsbegränsare.
 • Stativfot underlättar transporten och hanteringen.
 • Anpassad för fullformat
12 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sigma spring cashbackFå 800,- tillbaka!

Under våren får du 800 kronor tillbaka när du köper det här objektivet från Sigma. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/5.
Läs mer

Värdepaket

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Woodland Green
Putsduk Photo Microklear Cloth
15 159 SEK
150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary till Nikon
UV-filter Pro Nano HUC 95mm
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
15 070 SEK
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM C ingår i Sigmas Global Vision Contemporary serie och är en modern telezoom som passar väldigt många situationer. Brännvidden på hela 600mm låter dig komma riktigt nära motivet, perfekt för både sport och djur. Den förhållandevis låga vikten på objektivet kombinerat med en smidig storlek och inbyggd bildstabilisering gör att Sigma 150-600/5-6,3 DG OS HSM fungerar utmärkt att använda vid handhållen fotografering.

Fördelar

 • Lång räckvidd
 • Bildstabilisering
 • HSM-motor
 • Stativfäste
 • Kompatibel med Sigma USB-dock

Lång räckvidd

Brännvidden på 150-600mm ger dig en riktigt bra möjlighet att komma nära motiv i både natursituationer med vilda djur och i sportsammanhang. Tack vare att objektivet går att zooma ner till 150mm är det lätt att hitta motivet i sökaren för att sedan zooma in närmare. Väljer du att använda objektivet på en kamera med APS-C sensor kommer förstoringen bli ännu kraftigare och motsvarar ca 900mm!

Bildstabilisator

Objektivet är utrustat med sigmas Optical Steadyshot, OS, som hjälper till att motverka skakningar orsakade av kamerans och objektivet rörelse. OS underlättar den handhålla fotograferingen enormt och blir extra tydlig på ett objektiv med såhär lång brännvidd. Stabiliseringen har två lägen, där OS stabiliserar för både vertikala och horisontella rörelser för maximal stabilitet vid stillastående motiv och 2 stabiliserar endast för vertikala rörelser för bättre möjlighet att följa motiv som rör sig. Även autofokusen drar nytta av stabiliseringen då bilden blir stadigare och autofokusen får lättare att sätta skärpan rätt.

Stativfäste

Även om Sigma 150-600/5-6,3 går bra att handhålla så har objektivet ett stativfäste. Detta gör att du kan använda stativet på ett stativ, antingen för långa slutartider eller för att följa motiv som rör sig. Stativfästet gör det även möjligt att montera på ett enbensstativ, något som verkligen underlättar vid långa pass där du ändå vill ha möjligheten att röra dig snabbt när det behövs.

Kompatibel med Sigmas USB-dock

Med ett objektiv från Sigmas Global Vision Serie (A, C eller S) kan du själv göra mjukvaruuppdateringar och skärpejusteringar hemma med hjälp av en USB-dock som finns att köpa som tillbehör.

Levereras med

 • Motljusskydd (LH1050-01)
 • Främmre och bakre objektivlock
 • Stativfäste (TS-71)
 • Väska
 • Axelband
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.