Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon
Artikelnummer: 1041236

Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport till Canon

Ljusstark telezoom med hög optisk prestanda

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Effektiv bildstabilisering
 • Passar till porträtt, journalistik och sport
 • Kompatibel med telekonverter
15 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Med en stor bländare på f/2,8 levererar detta 70-200mm objektivet bilder med hög kvalitet. Objektivet kan användas till sport, fågel, porträtt- eller bröllopsfotografering. 70-200mm är en av de populäraste brännvidder bland fotografer och journalister på grund av bildkvalitet och mångsidigheten. Den snabba autofokusen och bildstabiliseringen hjälper dig att få skarpa bilder.

Fördelar

 • Skärpan och bildkvaliteten
 • Bildstabilisering
 • Konstant bländare på /2,8
 • Vädertätad
Sigma 70-200mm f/2,8 DK OS HSM Sport till Canon

Hög ljusstyrka

Ett objektiv med hög ljusstyrka är perfekt för att få till kort skärpedjup och isolera detaljer i dina bilder, men även att fotografera när det är sämre ljusförhållanden. Bakgrundsoskärpan på Sigmas 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport är mjuk och krämig, fri från hårda och störande övergångar.

Väldigt hög skärpa

För att kunna utnyttja den fina bakgrundsoskärpan så är objektivet konstruerat för att ha väldigt hög skärpa genom hela registret, även vid största bländare och på alla fokusavstånd. Tack vare att objektivet har 11 rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och bokeh lugn och cirkelformad.

Mångsidig brännvidd

70-200mm är en brännvidd för dig som vill vara flexibel och snabbt kunna byta bildvinkel genom att zooma, samtidigt som du kan utnyttja ett relativt kort skärpedjup för att isolera motiv.

Tyst och snabb autofokusmotor

Autofokusen drivs av en HSM-motor som gör skärpeinställningen snabb, tyst och optimerad för video, foto och hybrid autofokus.

Sigma 70-200mm f/2,8 till canon

Intelligent optisk bildstabilisator (OS)

Det inbyggda OS-systemet med accelerationssensor gör att objektivet levererar exakt prestanda i upp till fyra bländarsteg (enligt CIPA:s riktlinjer). Det finns två möjliga OS-lägen: Läge 1 för allmän fotografering och Läge 2 för fotografering av exempelvis motorsport och andra actionbilder som kräver panorering. I läge två jobbar accelerationssensorn med OS på ett sätt som gör att du får en effektiv stabilisering medan du flyttar kameran horisontellt, vertikalt eller diagonalt oavsett position, för att effektivt fånga rörliga motiv.

Objektiv med hög optisk kvalitet

Objektivet har 9 FLD och 1 SLD-glas som hjälper till att minimera ströljus, ge högsta ljustransmissionen och ger goda motljusegenskaper genom minskade ljusslöjor, kromatisk aberration och att skärpan är konsistent över hela zoomomfånget.

Få längre räckvidd med en telekonverter

Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport är kompatibel med både Sigma TC-1401 och Sigma TC2001 vilket gör att du kan uppnå betydligt längre brännvidder om behovet skulle uppstå.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Vid användning med objektivadaptern MC-11 (säljs separat) fungerar Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport för Canon även på din Sony E-mount-kamera. Objektivet är dessutom kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med

 • Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport
 • Motljusskydd
 • Fodral
 • Objektivlock
 • Stativfäste (ej avtagbart)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn