Kampanj

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Artikelnummer: 1039990
 • Passar perfekt till sport-, bröllop-, porträtt-, action- eller dokumentär fotografering
 • Bildstabilisator i 3,5 steg gör detta objektiv perfekt för fotografering i svagt ljus
 • USM-motorn (Ultrasonic Motor) ger snabb autofokus och är nästintill ljudlös
 • Objektivet levereras med ett stativfäste
 • Vatten- och dammtålig
 • Fluorit- och UD-linser
21 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

BLACK WEEK + Canon Instant RebateSpara 2500,-

Gäller utvalda Canon objektiv med EF-fattning. Ange koden CANONIR i kassan för att ta del av rabatten. Kampanjen gäller t.o.m. 31/12.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Regnskydd Medium DSLR (70-200/2.8)
23 729 SEK
EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Enbensstativ MMA38C kolfiber 4-delat
Väska Lens Changer 75 Pop Down V3.0 svart/grå
23 329 SEK23 529 SEK

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Detta är den uppdaterade versionen av det populära professionella telezoomen Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM. Objektivet har ett slitstarkt och hållbart yttre som rymmer ett avancerat inre med bland annat fluorit- och UD-linser som förbättrar bildkvaliteten samt en bildstabilisator. Bländarvärdet på f/2,8 gör att objektivet presterar riktigt bra även i svagt ljus och den 8-bladiga cirkelformade bländaren ger en vacker bokeh vid fotografering med stor bländare.

Fördelar

 • Telezoom i L-serien med hög prestanda
 • Bländarvärde på f/2,8 för prestanda i svagt ljus
 • Bildstabilisator i 3,5 steg
 • Fluorit- och UD-linser
 • Antireflexbehandling
 • Vatten- och dammtålig
 • Stativfäste

Ljusstarkt teleobjektiv med konstant bländare på f/2.8

Objektivet har en brännvidd på 70-200mm vilket gör den idealiskt för action, sport, bröllop, porträtt och även landskap, dels för flexibiliteten med längre brännvidd och för ljusstyrkan. Canon EF 70-200mm f/2,8 IS USM III är ett ljusstarkt objektiv och släpper in dubbelt så mycket ljus som Canon EF 70-200mm f/4 versionen. Detta gör att du kan sänka ISO:t och få mindre brus i dina bilder. Objektivet har en konstant bländare vilket innebär att det går att fota med f/2.8 genom hela brännviddspannet utan att tappa ljusstyrka när du zoomar, vilket är en fördel både inom foto och film. Objektivets stora bländare innebär att du kan fotografera med ett riktigt kort skärpedjup vilket ger en blurrig och vacker bakgrundsoskärpa tack vare den cirkelformade bländaren med 8 bländarlameller. Canon EF 70-200mm f2,8 IS III USM har fått en finish och är betydligt vitare än den äldre versionen som går åt det benvita hållet.

Bättre antireflexbehandlingar

Den optiska och mekaniska konstruktionen i objektivet är densamma som i version II men vissa av linselementen har fått en modern antireflexbehandling, för att hantera motljus bättre än föregångaren, samt att frontlinsen fått en flourin beläggning för att skydda mot fingeravtryck, fett och smuts.

Bildstabilisator

Bildstabilisatorn är densamma som i den tidigare versionen men enligt Dagens Cipa-standard så har bildstabilisatorn uppmäts till 3,5 steg mot tidigare 4 steg. Detta är inte en försämring utan bara att det har använts en ny standard vid mätningarna. Bildstabilisator i 3,5 steg gör detta objektiv perfekt för fotografering i svagt ljus - även utan stativ. Systemet gör det möjligt att fotografera med 3,5 stegs längre slutartid än normalt utan att bilden blir suddig. Detta är viktigt för att få skarpa bilder vid exempelvis fotografering i mörka miljöer så som kyrkor och eventlokaler för att undvika skakningsoskärpa.

Snabb och tyst autofokus

USM-motorn (Ultrasonic Motor) är av ringtyp med en AF-algoritm som gör den snabba autofokusen nästintill ljudlös. Det går även bra att justera skärpan manuellt, utan att du behöver stänga av autofokusen. Minsta närgräns är 1,2 meter vilket gör att du kan komma riktigt nära ditt motiv.

Stativfäste

Objektivet levereras med ett stativfäste vilket underlättar om du använder dig av enben- eller trebensstativ. I botten på stativfästet sitter det en ¼” gänga vilket passar de flesta stativ och stativplattor. Fördelen är med ett stativfäste är att vikten inte ligger på kamerahuset utan tyngdpunkten hamnar relativt centrerat mellan kamera och objektiv. För att byta mellan horisontellt- eller vertikalt utsnitt räcker det att lossa skruven och vrida på objektivet istället för att montera av objektivet från stativet.

Levereras med

 • Motljusskydd
 • Väska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.