Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Artikelnummer: 1039990

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Passar perfekt till sport-, bröllop-, porträtt-, action- eller dokumentär fotografering
 • Bildstabilisator i 3,5 steg gör detta objektiv perfekt för fotografering i svagt ljus
 • USM-motorn (Ultrasonic Motor) ger snabb autofokus och är nästintill ljudlös
29 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Detta är den uppdaterade versionen av det populära professionella telezoomen Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM. Objektivet har ett slitstarkt och hållbart yttre som rymmer ett avancerat inre med bland annat fluorit- och UD-linser som förbättrar bildkvaliteten samt en bildstabilisator. Bländarvärdet på f/2,8 gör att objektivet presterar riktigt bra även i svagt ljus och den 8-bladiga cirkelformade bländaren ger en vacker bokeh vid fotografering med stor bländare.

Fördelar

 • Telezoom i L-serien med hög prestanda
 • Bländarvärde på f/2,8 för prestanda i svagt ljus
 • Bildstabilisator i 3,5 steg
 • Fluorit- och UD-linser
 • Antireflexbehandling
 • Vatten- och dammtålig
 • Stativfäste

Ljusstarkt teleobjektiv med konstant bländare på f/2.8

Objektivet har en brännvidd på 70-200mm vilket gör den idealiskt för action, sport, bröllop, porträtt och även landskap, dels för flexibiliteten med längre brännvidd och för ljusstyrkan. Canon EF 70-200mm f/2,8 IS USM III är ett ljusstarkt objektiv och släpper in dubbelt så mycket ljus som Canon EF 70-200mm f/4 versionen. Detta gör att du kan sänka ISO:t och få mindre brus i dina bilder. Objektivet har en konstant bländare vilket innebär att det går att fota med f/2.8 genom hela brännviddspannet utan att tappa ljusstyrka när du zoomar, vilket är en fördel både inom foto och film. Objektivets stora bländare innebär att du kan fotografera med ett riktigt kort skärpedjup vilket ger en blurrig och vacker bakgrundsoskärpa tack vare den cirkelformade bländaren med 8 bländarlameller. Canon EF 70-200mm f2,8 IS III USM har fått en finish och är betydligt vitare än den äldre versionen som går åt det benvita hållet.

Bättre antireflexbehandlingar

Den optiska och mekaniska konstruktionen i objektivet är densamma som i version II men vissa av linselementen har fått en modern antireflexbehandling, för att hantera motljus bättre än föregångaren, samt att frontlinsen fått en flourin beläggning för att skydda mot fingeravtryck, fett och smuts.

Bildstabilisator

Bildstabilisatorn är densamma som i den tidigare versionen men enligt Dagens Cipa-standard så har bildstabilisatorn uppmäts till 3,5 steg mot tidigare 4 steg. Detta är inte en försämring utan bara att det har använts en ny standard vid mätningarna. Bildstabilisator i 3,5 steg gör detta objektiv perfekt för fotografering i svagt ljus - även utan stativ. Systemet gör det möjligt att fotografera med 3,5 stegs längre slutartid än normalt utan att bilden blir suddig. Detta är viktigt för att få skarpa bilder vid exempelvis fotografering i mörka miljöer så som kyrkor och eventlokaler för att undvika skakningsoskärpa.

Snabb och tyst autofokus

USM-motorn (Ultrasonic Motor) är av ringtyp med en AF-algoritm som gör den snabba autofokusen nästintill ljudlös. Det går även bra att justera skärpan manuellt, utan att du behöver stänga av autofokusen. Minsta närgräns är 1,2 meter vilket gör att du kan komma riktigt nära ditt motiv.

Stativfäste

Objektivet levereras med ett stativfäste vilket underlättar om du använder dig av enben- eller trebensstativ. I botten på stativfästet sitter det en ¼” gänga vilket passar de flesta stativ och stativplattor. Fördelen är med ett stativfäste är att vikten inte ligger på kamerahuset utan tyngdpunkten hamnar relativt centrerat mellan kamera och objektiv. För att byta mellan horisontellt- eller vertikalt utsnitt räcker det att lossa skruven och vrida på objektivet istället för att montera av objektivet från stativet.

Levereras med

 • Motljusskydd
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn