Nyhet! Exceptionellt kompakt och lätt normalzoom för Sony E

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary till Sony E

Artikelnummer: 1053362
 • Mycket snabb och tyst autofokus – perfekt för snabba motiv som djur och barn
 • Stor bländaröppning på f/2,8 i hela zoomområdet
 • Brännvidden motsvarar 27-75mm i 35mm-format
 • Kompakt storlek med en längd på 7,45 centimeter
 • Väger endast 290 gram – matchar ditt spegellösa system väl
 • Perfekt arbetshäst som är ideal för daglig användning
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary till Sony E
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-Filter 55mm PD WMC
6 288 SEK
18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary till Sony E
Putsduk Photo Microklear Cloth
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 55mm
6 158 SEK
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary är ett nytt tillskott till Sigmas lineup för APS-C system. Det är en exceptionellt kompakt och ljusstark standardzoom som är anpassad för spegellösa kameror. Objektivet är idealt för ett brett användningsområde inom både foto och video, bland annat landskap, porträtt, gatufoto, arkitektur och event.

Fördelar

 • Mycket snabb och tyst autofokus – perfekt för snabba motiv som djur och barn
 • Brännvidden motsvarar 27-75mm i 35mm-format
 • Stor bländaröppning på f/2,8 i hela zoomområdet
 • Väger endast 290 gram – matchar ditt spegellösa system väl
 • Kompakt storlek med en längd på 7,45 centimeter
 • Perfekt arbetshäst som är ideal för daglig användning

Stödjer olika fotograferingssituationer

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary har en snabb och nästan helt tyst autofokus som gör objektivet perfekt för en rad olika fotografiska situationer, bland annat att fotografera i tysta miljöer, inspelning av videor och fotografering av motiv i snabb rörelse. Detta har uppnåtts genom att använda en stegmotor. Eftersom objektivet är litet och lätt kan det flexibelt användas i situationer för handhållen fotografering, vilket kräver hög rörlighet, fotografering med gimbal, enmansinspelningar och vlogging. Med fokus på att göra objektivet så mångsidigt som möjligt för en bred variation av fotograferingsförhållanden designade Sigma objektivet med ett minsta fokuseringsavstånd på 12,1 cm och en maximal förstoring på 1:2.8*, vilket även gör det idealiskt för närbilder.


Ett objektiv med stor bländare på f/2,8 och utmärkt bildkvalitet

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary täcker 27mm till 75mm i 35mm-formatet, och har en stor bländaröppning på f/2,8 i hela zoomområdet. Detta gör det enkelt att uppnå suddiga bakgrunder, vilket är perfekt för attraktiva porträtt och närbilder. Bokehn är smidig och attraktiv så att den inte distraherar från motivet i fokus. Objektivets tre högpresterande asfäriska glaselement i kombination med minimeringen av det totala antalet element ger utmärkt optisk kvalitet utan att väga för mycket, och användningen av aberrationskorrigering i kameran eliminerar ytterligare optiska brister som distorsion och vinjettering.

Levereras med

 • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary
 • Främre och bakre objektivlock
 • Blomformat motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.