Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M
Artikelnummer: 1045945

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M

Ljusstark och lätt normaloptik till Canon EF-M från Sigma

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Låg vikt och liten storlek
  • Hög ljusstyrka som ger fint, kort skärpedjup
  • Anpassat för APS-C - Motsvarar 45 mm på fullformat
3 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Med en stor bländare på f/1,4 levererar detta kompakta objektiv bilder med hög kvalitet även i sämre ljusförhållanden och den 9-bladiga runda bländaren skapar vacker bokeh. Objektivet kan användas både till porträtt-, landskap- och interiörfotografering och den snabba autofokusen ger skarpa bilder och jämna filmer.

Fördelar

  • Snabb och jämn AF-prestanda
  • Enastående bildkvalitet med f/1,4 ljusstyrka.
  • Kompakt design och bekväm användning
  • Producerad av TSC-material för minimal deformation

Modernt och kompakt standardobjektiv med stor bländare

Sigmas Super Multi-Layer Coating hjälper till att minska "flare"/ överstrålning och skuggor samtidigt som det ger skarpa bilder. Du kommer att njuta av den vackra bokeh-effekten som bara ett prime-objektiv med stor bländaröppning kan erbjuda och även upptäcka dess exceptionellt skarpa optiska prestanda. Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary är också tillverkad av ett termiskt stabilt kompositmaterial (TSC) för större precision och användning i stora temperaturvariationer.

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary - objektiv

Snabb och jämn autofokus

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary har en inbyggd AF-stegmotor vilket ger en mjuk och följsam autofokus som lämpar sig väl för såväl stillbildsfoto som filmning. Särskilt vid filmning jobbar autofokusen i stort sett ljudlöst och mycket följsamt samt precist. 

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary - objektiv

Hög kontrast även vid maximal bländare

Du kan använda det korta skärpedjupet vid vidöppen bländare för att ta fantastiska porträtt och stillbilder. Du kan även välja att stänga bländaren för att få ett större skärpedjup och fotografera landskap eller ögonblicksbilder. En ljusstark maximal bländare på f/1,4 utmärker sig i svagt ljus och ger också ökad kontroll över skärpedjupet för att uppnå selektiva fokuseffekter. Du ges därmed möjligheten att uppleva det roliga med att fotografera med en ljusstark maximal bländare på f/1,4.

Levereras med

  • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary 
  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd (LH586-01)
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.