Ljusstarkt porträttobjektiv till Canons spegellösa hus med EF-M fattning

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M

Artikelnummer: 1045946
 • Porträttobjektiv till APS-C med Canon EF-M fattning
 • Motsvarar 84 mm på APS-C
 • Hög skärpa redan på full bländaröppning.
 • Tyst och snabb autofokusmotor.
 • Kompakt storlek och låg vikt
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

56mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M
Putsduk Photo Microklear Cloth
ND-filter Variabelt Pro Nano 1.5-5 steg Enhance ND-Vario 55 mm
5 649 SEK
56mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M
Putsduk mikrofiber large
Filter WR Protector 55 mm
4 688 SEK

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary till Canon EF-M

Med en stor bländare på f/1,4 levererar detta kompakta objektiv bilder med hög kvalitet även i dunkla ljusförhållanden och den 9-bladiga runda bländaren skapar vacker bokeh. Objektivet kan användas framför allt till porträttfotografering och den snabba autofokusen ger skarpa bilder och jämn fokusering i video. Den lätta vikten och kompakta storleken gör att den passar utmärkt till Canons spegellösa kameror med APS-C och EF-M fattning, såsom Canon EOS M6 MkII och EOS M50.

Skärpan

 • Kompakt konstruktion
 • Mjuk autofokus för video
 • Vädertätning vid bajonetten
 • Bildkvaliteten konkurrerar med Sigma Art
 • Hög ljusstyrka

Högljusstyrka

Ett objektiv med hög ljusstyrka är perfekt för att få till kort skärpedjup och isolera detaljer i dina bilder, men även att fotografera när det är sämre ljusförhållanden. Bakgrundsoskärpan på Sigmas 56mm f/1,4 DG HSM Art är mjuk och krämig, fri från hårda och störande övergångar.

Väldigt hög skärpa

För att kunna utnyttja den fina bakgrundsoskärpan så är objektivet konstruerat för att ha väldigt hög skärpa genom hela registret, även vid största bländare och på alla fokusavstånd.

Mångsidig brännvidd

56mm är en brännvidd för dig som gillar fotografera på lite längre bränvidder, motsvarande 112 mm på fullformat. Objektivet kan leverera ett kort skärpedjup för att isolera motiv och lämpar sig perfekt för exempelvis porträttfotografering.

Tyst och snabb autofokusmotor

Autofokusen drivs av en HSM-motor som gör skärpeinställningen snabb, tyst och optimerad för video-, foto- och hybridautofokus.

Levereras med

 • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary
 • Motljusskydd
 • Objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.