Skaarhoj Air Fly vMix
Skaarhoj Air Fly vMix
Artikelnummer: 1054051

Skaarhoj Air Fly vMix

Kompetent och flexibel kontroller som är anpassad för VMIX

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Anpassad för VMIX
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Styr din bildmixer, videohub och kameror ifrån samma kontroller
16 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skaarhoj Air Fly är en liten, smidig, kompetent och mångsidig kontrollpanel som kan kontrollera din bildmixer, videorouter, kameror eller dina andra videoprodukter. Denna modell är utformad och byggd för VMIX. Listan kan göras lång med vad Air Fly kan göra. Med sitt flexibla GUI UniSketch OS kan du enkelt anpassa kontrollen för just ditt behov och programmera den precis efter din smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. Programmera kontrollen enkelt via usb porten på baksidan.

Fördelar

 • Anpassad för VMIX
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Styr din bildmixer, videohub och kameror ifrån samma kontroller
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • Ström via POE

Styr kameror, bildmixers och annan utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

Air Fly har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Levereras med

 • Skaarhoj Air Fly VMIX
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn