Skaarhoj

Skaarhoj grundades 2012 i Köpenhamn och all design och tillverkning görs i Danmark. Skaarhoj tillverkar streamingkontroller och broadcast-lösningar för både små och stora sändningar och produktioner, samt fjärrkontroller för PTZ-kameror, bildmixers, routerkontroller med mera. Köp dina produkter från Skaarhoj hos oss på SP direkt online.

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.