Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Artikelnummer: 1054587

Skaarhoj Blue Pill

Konfigureringsmotorn som ger din Skaarhojpanel oändliga möjligheter

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Sätt samman dina paneler till ett kraftfullt och flexibelt system
 • Ger dig ultimat kontroll av alla dina Skaarhojenheter
 • Få mer kraft till dina UniSketchpaneler
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blue Pill är hjärnan som pratar med alla dina skaarhoj enheter och använder Skaarhojs ulitmata gränssnitt Blue Pill Reactor. I Reactor sätts dina paneler och enheters processorkraft samman och ger dig både ultimat kraft och flexibilitet.

Fördelar

 • Sätt samman dina paneler till ett kraftfullt och flexibelt system
 • Ger dig ultimat kontroll av alla dina Skaarhojenheter
 • Få mer kraft till dina UniSketchpaneler
 • Obegränsat antal Skaarhojenheter
 • Obegränsat antal externa enheter såsom bildmixers och kameror
 • Funktioner som macros, tidslinjer och mycket mer
 • 1/4 gänga för montering
 • HDMI ut för kommande funktioner

Blue Pill förbättrar UniSketch-ekosystemet genom att kombinera flera kontroller till en enda sömlös kontroller. Blue Pill pratar med UniSketch-paneler och ger dig mer möjligheter och mer kraft än vad som var möjligt i UniSketchsystemet. Denna enhetskärna har funnits länge som ett sätt för tredjepartsutvecklare att samverka med UniSketch-kontrollers men nu tar Skaarhoj nästa steg och reducerar begränsningarna i deras paneler. Det är bara du som sätter gränserna. Med denna vägtestade teknik tar Blue Pill helt enkelt kontroll över UniSketch-panelerna och erbjuder oöverträffade möjligheter som UniSketch aldrig skulle kunna göra på egen hand.

Funktioner

OLED-skärm med färgstöd låter dig visa innehåll på din BluePill. Kan det vara parametrar från dina kameror och switchers eller anpassat grafiskt innehåll, Reactor hjälper dig att skapa din idealiska visualisering.

Ledbelysning

Ledbelysningen på baksidan av din BluePill kan konfigureras till valfri färg och intensitet. Du kan också konfigurera denna feedback baserat på dina enhetsparametrar eller anpassade villkor. Funkar även som tally lampa på din kamera.

USB

BluePill har en USB 2.0-port. Detta kan användas för att spara ner thumbnails via tredjeparts mjukvara för att skapa visuella miniatyrer för din panel. Med den här porten kan du även ansluta en hårddisk, tangentbord, mus och mer för att utöka funktionaliteten hos din BluePill.

Micro USB-porten på din BluePill kan driva din BluePill i situationer där PoE inte är tillgängligt för dig. Den kan också driva externa enheter i fall där PoE driver BluePill. Dessutom ger den en möjlighet att programmera eller återställa enheten via seriell anslutning eller läsa data från externa enheter.

HDMI

HDMI-utgång låter dig skicka videoflöde till valfri HDMI-aktiverad monitor eller enhet. Detta öppnar upp massor av möjligheter för framtida verktyg såsom projektinstrumentpaneler, kameraflöden, miniatyrbildsbanker och mer som serveras från din BluePill!

BluePill kommer med två ¼”-20 standardskruvhål för enkel montering var som helst i din installation.
BluePill kommer också med två fack för remsor. 2,5 cm breda utskärningar kan användas för att hjälpa dig att fästa den var som helst.

Se vilka skaarhojpaneler och externa enheter som är kompatibla med Blue Pill här!

Levereras med

 • Blue Pill
 • USB-kabel 1m
 • Nätverkskabel 2m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn