Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Artikelnummer: 1041396

Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -

LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
64 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

SmallHD 1303 HDR Production Monitor

Med en storlek som passar många situationer, väldigt tålig byggkvalitet och hög ljusstyrka passar SmallHD 1303 HDR Production monitor till arbeten både ute och inne.

Fördelar:

 • 13" skärm
 • Väldigt tålig
 • Hög ljusstyrka
 • Inbyggt handtag
 • HDMI och SDI
 • Snabbknappar
 • SD-kort
 • Multicam support
 • 3D Look Up Table
 • Rapid Rail Mount

SmallHD 1303 är 13" FullHD produktions monitor med 1500NIT's ljusstyrka och HDR-stöd, tillverkad i fräst aluminium vilket ger ett väldigt tåligt chassi för att den ska klara av påfrestrningarna och kraven för proffesionellt bruk. Rapid Rail Mount-systemet gör att du smidigt kan montera tillbehör på baksidan av monitorn. Ett inbyggt handtag gör det lätt att ta med den när du filmar på location.

Storleken på 13" är en smidig mellanstorlek mellan de små 7" skärmarna och större modeller. Skärmens storlek, ljusstyrka och tålighet gör den portabel nog för on-location jobb utan att kompromissa på bildkvaliteten. Monitorn drivs av en nätadapter eller ett V-mount batteri som monteras på baksidan av monitorn (batteriplatta köps separat).

Monitorn har 2x SDI in/ut och 1x HDMI in/ut med konvertering mellan ingångarna och en XLR 4­pin Input 12­-34V DC står för strömförsörjningen. Med en 12v 4a 2-pin LEMO kontakt kan SmallHD 1303 strömförsörja tillbehör som är monterade på skärmen, perfekt för en smidig uppsättning med trådlösa videomottagare som Teradek Bolt. Via ett tillbehör går det också att driva monitorn från ett V-mount eller gold-mount batteri. 

Inställningarna sker smidigt via fysiska knappar på framsidan med en joystick för hantering av menyer och knappar för Screenshot, Lut, Ljusstyrka, Input och Scope. Screenhot används för att spara en stillbildstura på SDkort eller usbminne. Denna används för att skapa din egen Look up table som du sedan laddar in i skärmen för att få en korrekt förhandsvisning på slutresultatet. LUT-knappen låter dig växla mellan olika LUT'ar, både fördefinierade eller egentillverkade och med Scope-knappen växlar du mellan olika Vectorscope.

Levereras med

 • 1303 HDR Production Monitor
 • Nätadapter
 • 90 cm HDMI-kabel

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn