Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Artikelnummer: 1057761

Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750

ULTRA 5 Bolt 6 TX 750

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 5" 1920 x 1080 monitor
 • Trådlös videosändare - Teradek Bolt 6
 • 3G-SDI & HDMI in- och utgångar
46 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Addera en ljusstark monitor med trådlös kontroll till din produktionsrigg med SmallHD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750 Monitor. Enheten inkluderar en ULTRA 5 ljusstark 5"-monitor och en Bolt 6 TX-monitormodul från Teradek. Ultra 5 är utrustad med en 3000 ljusstark cd/m²-skärm, en 1920 x 1080 LCD-touchscreen, HDMI och 3G-SDI-ingångar/utgångar, kamerakontrollalternativ och 10-bitars 4:2:2 Rec. 709 färgbearbetning.

Fördelar

 • 5" 1920 x 1080 monitor
 • Trådlös videosändare - Teradek Bolt 6
 • 3G-SDI & HDMI in- och utgångar
 • 6 GHz trådlös videoöverföring
 • Ljusstark 3000 cd/m² LCD-panel
 • 10-bitars 4:2:2 DCI-P3 färgomfång
 • 5-stifts USB- och Ethernet-kontrollportar
 • Ström via 2-stifts LEMO-ingång
 • PageOS 5 med bildverktyg

Teradek Bolt 6

Bolt 6 750 TX är en trådlös videosändare som stöder videosignaler i realtid upp till 4Kp30 via HDMI utan bildfördröjning. Denna sändare låter dig skicka färgexakta, True HDR-bilder, på mindre än 0,001 sekunder. Överför dina videor tillförlitligt med avancerad hårdvara och minimal bilduppdelning.

HDMI- och 3G-SDI-ingångar och -utgångar

ULTRA 5 har HDMI- och 3G-SDI-ingångar och -utgångar, och den har även fysiska knappar för användning under förhållanden som kan kräva handskar. Den kan också användas för att styra din kamera, och den har en 5-stifts USB-port för valfri RED kamerakontroll, och den har också en Ethernet-port för valfri ARRI och Sony VENICE kamerakontroll. All funktionalitet i monitorn är tillgänglig via PageOS 5, som ger avancerad funktionalitet med ett enkelt och effektivt grafiskt användargränssnitt.

Kamerakontroll för ARRI, RED® och Sony VENICE

Förvandla din touchscreen till det centrala kommandonavet på din kamera. SmallHDs egenutvecklade mjukvara möjliggör obegränsad åtkomst till ARRI, RED DSMC2, KOMODO®, V-RAPTOR™ och Sony VENICE kamerafunktioner och projektinställningar som Start/Stop Record, FPS, Slutarhastighet, ISO, Färgtemperatur/Vitbalans, Clip Playback, och mer.

Levereras med

 • SmallHD ULTRA 5 Bright Touchscreen Monitor
 • Teradek Bolt 6 RX 750 Monitor Module TX for Smart 7 Series
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn