Kampanj
Samyang Xeen 35mm T1.5 Cinema till Sony FE
Samyang Xeen 35mm T1.5 Cinema till Sony FE
Artikelnummer: 1025305

Samyang Xeen 35mm T1.5 Cinema till Sony FE

Xeen 35mm T1.5 Cinema till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
18 490 SEK

Samyang XEEN-kampanj

Få 15% rabatt med kod!

Just nu får du 15% rabatt på alla objektiv från Samyangs XEEN-serie. För att ta del av erbjudandet anger du rabattkoden XEEN15 i kassan. För att se alla produkter som är med i kampanjen och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang XEEN 35mm T1,5 FF Cine
XEEN-objektivet har en bländare på T1,5 och en optisk prestanda som lämpar sig särskilt bra för filmning i 4K-kvalitet. Alla XEEN-objektiv är utrustade med kuggkransar som sitter på exakt samma ställe så att du enkelt kan byta objektiv utan att ha problem att hitta kuggkransen. Objektivet har ett pålitligt metallhölje i aluminium och kalibrerade fokusskalor i metriska eller imperiala enheter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.