Bildmixer

Med en bildmixer eller videomixer kan du växla och lägga samman bilder från flera kameror eller videokällor. Den gör det enkelt att skapa professionella videoproduktioner direkt under livesändning eller i postproduktion. Hos oss på SP hittar du bildmixers från Blackmagic Design, Roland, Feelworld och Yololiv, men kan även offerera fler modeller och varumärken såsom Sony och Newtek. Vi erbjuder allt från mindre bildmixers som är lätta att komma igång med, till stora kontrollbord för professionella video- och liveproduktioner. Köp direkt online, besök oss i butik eller kontakta vår företagsavdelning så hjälper vi dig att hitta rätt bildmixer för dig och ditt projekt.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn