Videorecorder

En videorecorder är kort och gott en videolagringsenhet som spelar in och sparar material från video- och filmkameror eller PTZ-kameror. Det ger videoproducenter och filmskapare möjlighet att spela in, spela upp och övervaka videoinnehåll vid live-evanemang, TV- och videostudios eller vid postproduktion. De ansluts vanligtvis med HDMI eller SDI, antingen direkt eller via bildmixer, och spelar in materialet på minneskort eller SSD-diskar, i format som exempelvis ProRes RAW, DNxHD och DNxHR. Vi har allt från mindre portabla recorders för mobila produktioner till avancerade enheter för professionella studios och rackmontering. Se vårt utbud av videorecorders från Blackmagic Design och Atomos här och köp direkt online med snabb leverans.

Filtrering
  Visar 13 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn