YOLOLIV Yolobox Mini
YOLOLIV Yolobox Mini
YOLOLIV Yolobox Mini
YOLOLIV Yolobox Mini
YOLOLIV Yolobox Mini
YOLOLIV Yolobox Mini
Artikelnummer: 1055429

YOLOLIV Yolobox Mini

Portabel livestream-studio i monitorformat med inbyggt batteri

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
  • 5,5 tums LCD pekskärm
  • Upp till 1080p60 upplösning vid streaming
  • 8-kärnig processor
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med en 5,5 tums pekskärm och en totalvikt på 320 gram är Yolobox Mini en kompakt enhet. Yolobox Mini kan beskrivas som en allt-i-en enhet, som är en monitor, inspelare, encoder och multi-sites-streamer. Yolobox Mini stödjer upp till 1080p i ingångsupplösning och kan streama upp till 1080p60 med hjälp av H.264-codec.

Fördelar 

  • 5,5 tums pekskärm
  • Stödjer streaming upp till 1080p60
  • 8-kärnig processor
  • upp till två timmars batteritid
  • Streama via Ethernet, Wi-Fi och 4G LTE
Yolobox Mini


Yolobox Mini passar utmärkt för dig som vill kunna streama via Facebook live, Youtube och Twitch. Du behöver bara logga in på ditt streamingkonto och starta live-streamingen. Enheten stödjer streaming via RTMP/RTMPS och kan streama upp till 3 destinationer samtidigt. Med ethernet utgången (RJ45-port), Wi-Fi eller genom SD-kort så kan Yolobox anslutas till internet.

Yolobox har HDMI-ingångar,USB-A-ingång och SD-ingång. Du kan spela in din streama direkt in på ditt SD-kort (upp till 128GB) i MP4-format. Med SD-kortet kan du visa förinspelat material som nedräkning, b-rolls och andra grafik. (SD-kort ingår ej).
Yolobox har ett inbyggt batteri som räcker upp till 2 timmar och laddas via USB-C, enheten använder också en 8 kärnig processor.

Levereras med

  • Yolobox Mini
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn