YOLOLIV Instream, All-In-One, Multicam
YOLOLIV Instream, All-In-One, Multicam
YOLOLIV Instream, All-In-One, Multicam
YOLOLIV Instream, All-In-One, Multicam
Artikelnummer: 1057392

YOLOLIV Instream, All-In-One, Multicam

Instream, All-In-One, Multicam

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
  • Allt-i-ett encoder, monitor, recorder, och switcher
  • Intuitiv 7" touchscreen LCD-skärm
  • Streama i upp till 1080p60, stöder H.264
14 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Instream är den mest bärbara, allt-i-ett strömningsenheten för att livestreama vertikala videor till Instagram och TikTok med funktioner som Multi-Cam, grafiska överlägg, bild i bild, Chroma Key. Instream är en kompakt ,600 g, 7-tums touchscreenmonitor, med 2 HDMI-ingångar, 1 HDMI-utgång och 1 USB-A-ingång. Instream stöder ingångsupplösningar på 480/720p/1080p/60 efter eget val, med hjälp av H.264-codec.

Fördelar

  • Allt-i-ett encoder, monitor, recorder, och switcher
  • Intuitiv 7" touchscreen LCD-skärm
  • Streama via Ethernet, Wi-Fi, 4G LTE
  • Streama i upp till 1080p60, stöder H.264
  • 2 x HDMI, 1 x USB-ingång, 1 x SD-kortingång
  • Stöder H.264/MP4 upp till 1080p video
  • Inbyggd Chroma Key
  • Bild-i-bild och övergångseffekter

Streamingplattformar

Instagram och TikTok är direkt integrerade och syftar till att hjälpa videografer, kreatörer och influencers att skapa bättre och mer engagerande innehåll med de professionella funktionerna. Du kan helt enkelt bara logga in på ditt sociala konto och börja streama.

Livestreama via HDMI-utgången

Med HDMI-utgång kan du visa din stream lokalt på en HDMI-enhet. Den har också en ljudingång på linjenivå och en separat ljudutgång för hörlurar. Du kan spela in din stream direkt i .mp4-formatet till ett valfritt SD-kort, upp till 128 GB i storlek, med den inbyggda SD-kortplatsen. Line-in låter dig ansluta till synthesizern och mic-in kan anslutas till mikrofonen för inspelning.

Avancerade funktioner

Enheten fungerar som en switcher, med en mängd bild-i-bild-mallar såväl som grafiska lager. Den har en inbyggd kodare som möjliggör livestreaming, och den kan spela in till valfria SD-kort.

Överlägg för att skapa ett unikt utseende på din livestream

Du kan skapa ett varumärke för din livestream genom att lägga till logotyper/vattenstämplar/rullande bildtexter Anpassade PiP-alternativ, så att du kan ge din stream ett unikt utseende och känsla. Engagera din publik i realtid via kommentaröverlägg och animerade mallar som kan redigeras.

Anslut enkelt till internet

Du kan ansluta till internet med den inbyggda RJ45-porten (Ethernet), Wi-Fi och via mobiltjänst med ett SIM-kort (tillval).

Använd endast som monitor och inspelare

Använd enheten även när du inte livestreamar. Spela in, byt, lägg till överlägg och övergångar för att öka effektiviteten i din videoproduktion.

Lång batteritid

Det interna batteriet kan driva din Instream i cirka 2 timmar. Instream laddas via USB-C-anslutningen, som endast används för ström.

Levereras med

  • Yololiv Instream
  • USB-laddningskabel
  • Blixtskofäste
  • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn