Nyhet! Portabel studio för livestreaming

YOLOLIV YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio

Artikelnummer: 1052153
  • Streama via Wifi, 4G med simkort eller nätverkskabel
  • Mixa upp till 8 källor samtidigt
  • Importera bilder eller filmer via SD-kort
  • Lägg grafik ovanpå din livebild såsom loggor och namnskyltar
15 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio
SDXC Pro 1667X 128GB 250MB/S UHS-II U3 V60
HDMI A Male - A Male 10m
16 579 SEK
YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio
HDMI A Male - A Male 5m
Network cable CAT6 3m Vit
15 668 SEK
YoloBox Pro är en videomixer, encoder, bildskärm, inspelare och ljudmixer allt i ett. Med den inbyggda restreaming-tjänsten integreras stöd direkt med YouTube / Facebook / Twitch. Du kan enkelt lägga till grafik till ditt projekt (logotyper, lowerthirds, bild i bild, resultattavla, rullande bildtexter) och med kommentarer till strömmen, sida vid sida, Split-View och mycket mer. YoloBox Pro ger professionella funktioner och processorkraft som krävs för de mest krävande direktsändningarna.

Fördelar

  • Spela in på SD kort
  • Importera bilder och filmer från SD kort
  • Streama via Wifi, Simkort, Nätverkskabel
  • Upp till 3 timmars batteritid
  • Ladda in PDF som en extra bildkälla
  • Bildmixa upp till 8 källor samtidigt
Yolobox Pro

8-tum stor och full av kraft

YoloBox Pro är 8-tums stor och har en vikt på 750 g och har 3 HDMI-ingångar, 1 HDMI-utgång, 1 fullfjädrad USBC, så att du kan växla upp till 8 källor, varav upp till fyra fysiska lokala kameror. De andra två förinspelade videoklippen, antingen lagrade på ett internt minneskort eller från en webbkälla. YoloBox Pro stöder ingångsupplösningar på 720p och 1080i / p, samt strömmar på 540p, 720p och 1080p60 efter eget val, med hjälp av H.264-codec. Med HDMI-utgång kan du visa din ström lokalt på en HDMI-enhet.
Yolobox Pro
YoloBox Pro ger dig ett stort LCD-pekskärmsgränssnitt för enkel strömning och kontroll, vilket visar strömningsbilden såväl som ingångsströmmarna; LCD-skärmen visar också kontrollgränssnittet, som låter dig växla informationskällor. Den har också en ljudingång och en separat hörlursutgång. Du kan spela in din ström direkt i mp4-format till ett SD-kort, upp till 128 GB i storlek, med hjälp av den inbyggda SD-kortplatsen.


SD-kort och Simkort ingår ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.