Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Milvus 18mm f/2,8 till Canon EF

Zeiss Milvus 18mm f/2,8 till Canon EF

Artikelnummer: 1028761

Milvus 18 mm f/2,8 är ett kompakt super-vidvinkel objektiv med hög ljusstyrka. Perfekt för interiör, arkitektur och landskap.

23 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Milvus 18mm f/2,8 till Canon EF
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
23 423 SEK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat

Milvus 18 mm f/2,8

Detta objektiv är ett kompakt super-vidvinkel objektiv med hög ljusstyrka. Perfekt för interiör, arkitektur och landskap.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.