Zeiss Loxia 21mm f/2,8 till Sony FE
Zeiss Loxia 21mm f/2,8 till Sony FE
Zeiss Loxia 21mm f/2,8 till Sony FE
Artikelnummer: 1022365

Zeiss Loxia 21mm f/2,8 till Sony FE

Loxia 21mm f/2,8 till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstark vidvinkel till Sonys fullformat
  • Manuell fokus med 90° rotation – utmärkt för video
  • Lämpar sig väl för landskap, resor och arkitektur
13 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Loxia 21/2,8 till Sony E
Detta objektiv är designat för Sonys kompakta fullformatskameror med E-fattning. En super vidvinkel med en ny optisk design baserad på ZEISS Distagon. Objektivet är lämpat för natur, landskap och arkitekturfotografering och är perfekt för resor. Det har en exakt, hållbar och robust konstruktion med låg vikt, helt i metall.

Med en mjuk fokusering och rotationsvinkel på 90 grader passar optiken väldigt bra på videokameror med E-fattning, såsom Sony PXW-FS7 eller PXW-FS5.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.