Touit 12mm f/2,8 till Sony E

Zeiss Touit 12mm f/2,8 till Sony E

Artikelnummer: 1005078
9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Touit 12mm f/2,8 till Sony E
Kit Starter III 100mm System V6
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
15 570 SEK
Touit 12mm f/2,8 till Sony E
UV-filter L395 SMC 67 mm
väska putspåse i microfibermaterial
10 074 SEK
Zeiss Touit 12/2,8
Med en vidvinkel på 99 grader och ljusstyrka på f/2,8 så kommer detta Zeiss-objektiv snabbt bli en favorit för landskap- och arkitekturfotografering. Resultatet av avancerad teknik och precision är fantastisk bildkvalitet med kant-till-kant-skärpa.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.