Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Canon EF
Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Canon EF
Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Canon EF
Artikelnummer: 1024306

Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Canon EF

Otus 28mm f/1,4 till Canon EF

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
46 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv idealiskt för professionell fotografering med 35mm DSLR-kameror. Zeiss Otus har en bildprestanda som hittills bara setts med mellanformat system. Med andra ord, ett objektiv för dig som inte accepterar några kompromisser på bildkvalitet.

Tack vare sina unika tekniska egenskaper levererar objektivet bilder med enastående skärpa samt hög kontrast och du får ingen synlig kromatisk aberration vilket resulterar i enastående kvalitet även med stora bländare.

Särskilt lämpat för fotografering av landskap, arkitektur och inredning, och professionella fotografer som arbetar inom dessa områden kommer inte att behöva göra några kompromisser när det gäller prestanda och kvalitet oavsett i vilka ljusförhållanden fotografering sker.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.