Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Otus 28mm f/1,4 till Canon EF

Zeiss Otus 28mm f/1,4 till Canon EF

Artikelnummer: 1024306
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
46 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zeiss Otus 28/1,4
Vidvinkelobjektiv idealiskt för professionell fotografering med 35mm DSLR-kameror. Zeiss Otus har en bildprestanda som hittills bara setts med mellanformat system. Med andra ord, ett objektiv för dig som inte accepterar några kompromisser på bildkvalitet.

Tack vare sina unika tekniska egenskaper levererar objektivet bilder med enastående skärpa samt hög kontrast och du får ingen synlig kromatisk aberration vilket resulterar i enastående kvalitet även med stora bländare.

Särskilt lämpat för fotografering av landskap, arkitektur och inredning, och professionella fotografer som arbetar inom dessa områden kommer inte att behöva göra några kompromisser när det gäller prestanda och kvalitet oavsett i vilka ljusförhållanden fotografering sker.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.