Otus 85mm f/1,4 till Canon EF

Zeiss Otus 85mm f/1,4 till Canon EF

Artikelnummer: 1014106
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
41 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Objektiv av högsta kvalitet för fantastiskt resultat
Zeiss hade höga ambitioner när de designade detta objektiv och därför är det tillverkat i de bästa materialen med glas av högsta kvalitet. Resultatet blev en robust konstruktion, helt i metall, med en noggrann mekanisk byggkvalitet samt en greppvänlig fokusring för att få den finaste känslan vid manuell fokusering.

Objektivet är optimalt för porträttfotografering då detaljer återges i perfekt kvalitet och den stora bländaren isolerar motiv från sina bakgrunder. Utnyttja ljuskänligheten för att fotografera i befintligt ljus. Den optiska korrigeringen eliminerar nästan alla möjliga former av aberration så att varje bild blir bättre och skarpare.

Tack vare den exceptionella skärpan kan Zeiss Otus utnyttja en högupplöst sensors fulla potential så att du som fotograf får fantastiska bilder med de finaste detaljerna.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.