Zeiss Otus 85mm f/1,4 till Nikon F
Zeiss Otus 85mm f/1,4 till Nikon F
Zeiss Otus 85mm f/1,4 till Nikon F
Artikelnummer: 1014107

Zeiss Otus 85mm f/1,4 till Nikon F

Otus 85mm f/1,4 till Nikon F

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Konstruerat för maximal optisk prestanda
  • Hög ljusstyrka på f/1,4
  • Mjuk manuell skärpeinställning
41 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Obejktiv av högsta kvalitet för fantastiskt resultat
Zeiss hade höga ambitioner när de designade detta objektiv och därför är det tillverkat i de bästa materialen med glas av högsta kvalitet. Resultatet blev en robust konstruktion, helt i metall, med en noggrann mekanisk byggkvalitet samt en greppvänlig fokusring för att få den finaste känslan vid manuell fokusering.

Objektivet är optimalt för porträttfotografering då detaljer återges i perfekt kvalitet och den stora bländaren isolerar motiv från sina bakgrunder. Utnyttja ljuskänligheten för att fotografera i befintligt ljus. Den optiska korrigeringen eliminerar nästan alla möjliga former av aberration så att varje bild blir bättre och skarpare.

Tack vare den exceptionella skärpan kan Zeiss Otus utnyttja en högupplöst sensors fulla potential så att du som fotograf får fantastiska bilder med de finaste detaljerna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.