Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning DL3120 reporter kit, V-mount

Akurat LED-belysning DL3120 reporter kit, V-mount

Artikelnummer: 1013821
8 999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Få ljus av hög kvalitet och helt utan flimmer
LED-panelen avger maximalt ljusflöde som överstiger 5000 lumen. Den är konstruerad i dubbel balansteknik, baserad på en ny platt SMD-lysdioder med hög effekt och färgåtergivning. Justeringen av färgtemperatur och ljusstyrka styrs i microprocessorn, vilket kommer ge dig otroliga möjligheter. Det finns även två standardtemperaturer: dagsljus och tungsten. Färgtemperaturen kan även justeras i 3100-5650K och du kan spara de aktuella inställningarna.

Du kommer att få ett starkt och en stor ström av mjukt ljus av hög kvalitet, helt fri från flimmer. Ljusets vinkel uppgår till 120 grader vilket gör att du kan ljussätta stora områden från relativt litet avstånd.

Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar, en display som visar aktuell ljusstyrka i procent och den aktuella färgtemperaturen i Kelvin, LEDs signalerar ljusets sätt, uttag för V-mount och uttag för nätadapter.

I reporterkitet ingår:
DL3120 med adapter för V-mount-batteri, tiltställning, strömadapter, väska11
Stativ ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.