Pro XD trådlös mikrofon

Azden Pro XD trådlös mikrofon

Artikelnummer: 1023380
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Azden Pro XD
Lättanvänd och prisvärd trådlös mikrofon för kameramontering eller mobil användning. Mikrofonen levereras med en adapterkabel som gör att den blir kompatibel med i stort sett alla smartphones och surfplattor. Med 2,4 GHz band och digital trådlös teknik blir din ljudupptagning helt fri från TV- och radiostörningar och du får pålitlig kvalitet på upp till 30 meters avstånd. Eftersom sändaren och mottagaren synkroniseras automatiskt är mikrofonen otroligt enkel och smidig att använda och de laddningsbara litiumjonbatterierna ger pålitlig och långvarig drift samt enkel laddning.

Mottagaren har volymkontroll som minskar störande ljud och brus för minimerad efterbearbetning och sändaren har en extra linjeingång så att du trådlöst kan överföra ljudkällor och blanda det med mikrofonkällan om så önskas. Eftersom mikrofonen är otroligt liten passar den utmärkt för använing med actionkameror.

Levereras med:

  • Mottagare
  • Sändare
  • Lavalier mikrofon
  • Stereokabel
  • Adapterkabel för mobila enheter
  • USB laddningsenhet (kabel & nätadapter)
  • Manual
     
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.