Big Vinkelsökare för systemkameror

Vinkelsökare för systemkameror

Artikelnummer: 1020839
1 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Optisk vinkelsökare med mycket hög optisk kvalitet

Vinkelsökaren är ett perfekt hjälpmedel vid exempelvis makro- eller repro-fotografering, då det i vissa situationer blir omöjligt att använda kamerans vanliga sökare. Den roterbara vinkelsökaren (360°) har ett skarpt fokuserbart okular med ställbar förstoring (1x eller 2x) vilket underlättar finfokusering. Okularet är dessutom ställbart ±4 dioptrier.

Big vinkelsökare passar i stort sett till alla systemkameror med rektangulär optisk sökare av följande fabrikat, Canon, Nikon, Fuji, Pentax, Sony Samsung, Leica och Olympus-kameror.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.