Vinkelsökare för systemkameror

Big Vinkelsökare för systemkameror

Artikelnummer: 1020839
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Optisk vinkelsökare med mycket hög optisk kvalitet

Vinkelsökaren är ett perfekt hjälpmedel vid exempelvis makro- eller repro-fotografering, då det i vissa situationer blir omöjligt att använda kamerans vanliga sökare. Den roterbara vinkelsökaren (360°) har ett skarpt fokuserbart okular med ställbar förstoring (1x eller 2x) vilket underlättar finfokusering. Okularet är dessutom ställbart ±4 dioptrier.

Big vinkelsökare passar i stort sett till alla systemkameror med rektangulär optisk sökare av följande fabrikat, Canon, Nikon, Fuji, Pentax, Sony Samsung, Leica och Olympus-kameror.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.