LogiLink DisplayPort-kabel 3m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 3m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 3m Premium

LogiLink DisplayPort-kabel 3m Premium

DisplayPort-kabel med stöd för 4K & 3D, 3 meter

Artikelnummer: 1052392
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Maximal upplösning: 4K x 2K
  • Kontakter med aluminiumhölje
  • DP-hane till DP-hane
  • Anslut bildskärm till dator

Välj variant

149 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Anslut en bildskärm till dator med upp till 4K-upplösning med denna DisplayPort-kabel av premiumkvalitet från LogiLink. Kabeln har två hankontakter med aluminiumhölje som gör dem tåliga och slitstarka. DisplayPort-kabel Premium stöder upplösning upp till 4K x 2K och är kompatibel med Displayport 1.2. 3D-stöd, snabbare uppdateringshastigheter och djupare färg.

4K x 2K är en skärmupplösning för nästa generations HDTV. Skärmformatet är 3840 x 2160 pixlar, vilket ger en total upplösning på 8,3 megapixlar. Detta är en fyrfaldig förbättring av upplösningen jämfört med nuvarande 1080 HD-skärmar, som bara erbjuder en total upplösning på 2,1 megapixlar. 4K x 2K är också ett digitalt filmformat.

Vad använder man en DisplayPort-kabel till?
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.